måndag 3 september 2012

Dagboksbloggen

Måndag 3 september:
Inte så mycket nytt att rapportera.
Dränage inkopplat mot den kollapsade lungan, igen. Tyvärr så höll den sig inte hel så särskilt länge. Får se under dagen vad som händer, vet inte om det finns några nya åtgärder att ta till.

Så av förklarliga skäl är Göstas humör inte på topp, men hälsar ändå till er alla.

Carpe Diem
/Marianne
 

6 kommentarer:

 1. Tack Marianne för att du håller oss informerade...Jag förstår att inte Göstas humör är på topp nu, men vi får hoppas att det kunniga sjukvårdsteamet kan lösa det på något sätt.

  En önskan om en ändå hoppfull dag för Gösta och ni alla finns i mina tankar. Sänder kramar till alla fina och omtänksamma vänner här på bloggen

  I går eftermiddag blev det en liten tur till kantarellskogen, roligt, även om inte utdelningen blev så stor....man får glädjas åt det lilla

  Kram Maggis
  Carpe Diem !!

  SvaraRadera
 2. God morgon! Tack Marianne för blomman och din information. Det känns så grymt, att lungan inte fungerar som den ska, måste kännas så förtvivlat för er alla. Gösta, vår käre vän, förstår att humöret inte kan vara på topp nu. Vi måste hoppas, att teamet kan komma på något ytterligare sätt att få lungan att läka ihop igen!
  När hopp och förtvivlan låter en åka berg-och-dalbana då är det så påfrestande för alla!

  Mina ord är så futtiga, vill säga så mycket, men kan bara skänka all kraft jag kan, mina varma tankar och hopp om att något positivt kan komma under dagen.

  Varmaste kramar till dig Gösta, Sonja och Marianne samt naturligtvis alla vänner här i bloggen! Nu får vi gemensamt hålla alla våra tummar för Gösta!
  Carpe diem!
  Christina V-ås

  SvaraRadera
 3. Varmaste kramar tankar och hälsningar till er // Hjördis

  SvaraRadera
 4. Ingen kan begära att Göstas humör ska vara på topp i det här läget. Självklart måste han känna sig oerhört nere och kanske rädd. Det är helt okej att vara både rädd och ledsen och arg.
  Man kan tycka att det borde få vara nog med plågor nu. Det´är mycket svårt att förstå varför vissa människor ska drabbas så hårt.
  Jag håller med Christina, alla ord verkar så futtiga just nu. Vad kan jag säga som hjälper?
  INte mycket. Men hur mörkt och besvärligt ni än har det just nu, så kommer det i alla fall en punkt när allting vänder, på ett eller annat sätt. Till dess finns ni i mina och många andras tankar, vi försöker förmedla krafter genom våra tankar, och jag slutar aldrig be för Gösta. Det måste finnas någon lösning på hans problem med lungan. Hoppas verkligen att det löser sig i dag!
  En stund i taget...
  Kram till er alla!
  Britt-Marie

  SvaraRadera
 5. Hej Marianne ! Har full förståelse över att Göstas humör inte är på topp.Jag beundrar Gösta som har haft det så jobbigt med upp och nedgångar den ena bakslaget efter det andra men har under sjukdomen ändå tänkt på oss alla på ett eller annat sätt.
  Därför känns det svårt att läsa hur jobbigt han har det,men hoppas att det ska bli ändring till det bättre för Gösta det är min önskan och även från övriga här.Tänker och hoppas att det ska komma en lösning under dagen till det bättre.
  Till Gösta en stor styrkekram och hälsning!Samt till dig och Sonja varma hälsningar och kramar jag förstår att det är jobbigt även för er.Kram till alla övriga här. Doris


  SvaraRadera
 6. Hej Marianne!
  Har tänkt på Gösta och er hela dagen och undrat vad som hänt, om man försökt ny limning eller om dränaget är kvar alternativt om man hittat någon annan utväg för lungan.
  Förstår fullt och fast att det tär på Göstas humör och tålamod, men vem förutom Gösta skulle vara så tålig som han är? Ja, jag vet inte någon i min närhet i alla fall. Hälsa tillbaka till honom, han är fantastisk som tänker på oss som följer honom via dagboken med din assistans.
  Det är en jobbig tid för er alla tre nu och jag kan bara önska att vårdteamet hittar den bästa lösningen för Gösta.
  Många varma kramar och tankar till Gösta, till dig och till Sonja och också till alla dagboksvänner som alla vill Gösta allt gott. Hälsningar från Iris

  SvaraRadera