lördag 1 september 2012

Dagboksbloggen

Lördag 1 september:
Gårdagen förflöt lugnt och stilla. Lungan håller fortfarande ihop och medicinerna gör sin verkan. Det är nog till och med så att kaffet smakar igen och att tv:n kan underhålla lite.
Idag blir det nog melodikryssande och vila.

Hälsningar till er alla från Gösta och som alltid
Carpe Diem
/Marianne
 

5 kommentarer:

 1. God morgon Marianne, Gösta och Sonja! Vilket glädjande besked du kommer med idag Marianne! Den mulna och grå dagen vi har här idag, fylldes plötaligt med värme och glädje! För var dag som går, lungan fungerar, smärtlindringen också får vi vara tacksamma. Teamet som handhar medicineringen gör ett bra arbete och med Sonja och Marianne vid sin sida kan det bara bli bättre!
  Hoppas, dagen fortsätter så här bra, med kaffe Melodikryss blandat med vila också.
  Mina varma kramar till dig Gösta och familjen samt alla andra mina vänner här!
  Tack även Marianne för den vackra blomman - du är en duktig fotograf!
  Carpe diem!
  Christina V-ås

  SvaraRadera
 2. Tack Marianne..vad skönt det låter att livet så sakta börjar återvända till det vanliga(som det var innan) och att finns små glädjeämnen att glädjas åt för Gösta. Allt blir mycket lättare då....
  Tack för den vackra liljan(tror jag det är) som du så detaljerat fotograferat. Jag håller med Christina om att du är en duktig fotograf.
  Gösta, tack för din hälsning och hoppas du kan lösa Melodikrysset idag, kanske ihop med dina vänner Sven och Gulli. När ni slår era kloka huvuden ihop så blir det bra.

  Ha en fin lördag önskar jag er tre och alla goa vänner här på bloggen Jag fortsätter att hålla mina tummar för Göstas tillfrisknande.

  Varmaste Kramar
  Maggis
  Carpe Diem !!

  SvaraRadera
 3. Så fantastiskt roligt att läsa detta!
  Tack snälle Gud, för att du hör böner! Tack för att du lyssnat och att Gösta mår lite bättre! Det var ju det jag bad om. Tack!

  Jag är så glad för Göstas skull, och för din Marieanne, och för Sonjas skull. Hoppas innerligt att ni ska finna vila i det här nu. Samla nödvändiga krafter.
  Jag tror att regnet har kommit för att stanna. Som det regnar! Dag efter dag.... asfalten nere på vägen blänker som nyputsad tenn, och överallt bildas små minisjöar. Jag ser inte många människor som är ute, bara bilar som kör förbi med vattenkaskader sprutande om däcken. Man får göra det bästa av dagen i alla fall. Mysa lite med tända ljus och läsa en bok...
  Ha det gott alla därute! Sköt om er och varandra!
  Kramar från Britt-Marie

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vad jag blir glad när jag läser Dina rader idag!
  Tack snälla Marianne för att Du håller oss in-
  formerade om Göstas hälsotillstånd. Ge Gösta
  och Sonja var sin kram från mig.
  Kramar till Er alla från Elisabeth, en medmänniska från ett soligt Skåne

  SvaraRadera
 5. Hej Marianne!
  Härligt med den positiva informationen om Göstas dag igår. Hoppas det hela hållit i sig även idag och att Melodikryss ihop med gott kaffe lättat upp tillvaron ytterligare.
  Tacka Gösta för hälsningen till oss.
  Får stänga datorn igen då det drar ihop sig till nytt åskväder. Varma kramar till er alla tre och också till alla goda vänner här i bloggen från Iris

  SvaraRadera