fredag 31 augusti 2012

Dagboksbloggen

Fredag 31 augusti:
Gårdagen blev trots allt ganska så ljus.
Smärtorna höll sig på en hanterbar nivå och lungan håller sig fortfarande.
Nu återstår att se vad dagen idag har att erbjuda.
Gösta skickar sina varmaste hälsningar till er alla.

Carpe Diem

/Marianne
 

7 kommentarer:

 1. Hej Marianne, Gösta och Sonja! Tack Marianne för att du så troget meddelar oss och för den vackra bilden.
  Det känns så gott att veta, att lungan fortfarande håller och att Göstas smärtor hålls på en nivå som går att hantera! Gösta är en otrolig kämpe och tillsammans är ni en trio av människor jag verkligen respekterar!

  Hoppas, att dagen blir ännu litet ljusare och att ni får ha det så bra det går. Man tar vara på varje liten sak som förgyller.
  Här nere har det regnat hela natten och vi kommer att få mycket regn de kommande dagarna med tyvärr.

  Skickar med de varmaste kramar till Gösta och familjen samt till alla andra här med.
  Carpe diem!
  Christina v-ås

  SvaraRadera
 2. Hej Marianne...Tack för det glädjande beskedet om Göstas tillstånd idag. Och så glad att det finns ljusa stunder för Gösta. Tack för hälsningen och hälsa så gott tillbaka till Gösta. Vi här på bloggen finns där för Gösta och gläds åt varje bra stund för honom och även för dig och Sonja, ni fina människor.
  Det viktigaste är att hålla smärtorna på en hanterbar nivå och det verkar teamet ha lyckats bra med. Håller tummarna för fortsatt tillfrisknande. Svår smärta tar så mycket energi från kroppen.

  Idag är det höstliknande väder, lite mulet och grått c:a 14 grader. De fina höstfärgerna på träden har dock inte kommit kommit ännu. Hösten är min favoritårstid, frisk klar luft och dessa sprakande färger.

  Skickar styrka och värme till er och så klart till alla vänner och till alla övriga här på bloggen
  Kram Maggis

  Carpe Diem !

  SvaraRadera
 3. Mina varmaste hälsningar till er // Hjördis Lillhärdal

  SvaraRadera
 4. Hej Marianne! Glädjande att dagen blev ljus och hoppas det fortsätter så även i dag.Tänker på er och ett tack till Gösta för hälsningarna.
  Jag sänder varma hälsningar till Gösta men även till dig och Sonja samt övriga här.
  Ska ut på shoppingrunda med mitt barnbarn om en stund.
  Kram från Doris

  SvaraRadera
 5. Jag blir så glad när jag läser att det finns ljus och lindring i ert svåra! Jag tackar dig, Marianne, som så många andra gör här, för att du skriver varje dag, att du tar dig den tiden, att du ger av din ork till oss, den där orken som ska räcka till så mycket!
  Varje stund av lättnad, varje ögonblick av lite ljus, är så välkommet, så nödvändigt, när man har det så besvärligt och tungt som ni har det just nu. Då hämtar man sig lite, då förmår man se allt det fina som faktiskt finns där runtomkring, men som så lätt döljs och kommer i bakgrunden, när det är som svårast.
  Jag tror att Gud är med er. Han ser och känner er kamp, han finns där, och vill hjälpa er igenom det svåra. Jag tackar honom i mitt hjärta för att ni fått lite ljusare och lättare stunder nu!
  Det är inte svårt eller märkvärdigt på något vis att be. Ibland orkar inte jag be med munnen, jag ber då min lilla bön inne i huvudet. Det fungerar det också. Gud hör ju våra tankar. Jag pratar med honom, i alla enkelhet, som när jag pratar med en god vän. Konstigare är det inte.
  Jag fortsätter att tänka på er och be för er.
  Tack för den fina blomman!
  Allt gott till er och alla vänner här!
  Britt-Marie

  SvaraRadera
 6. Hej Marianne och tack för att du delar med dig av Göstas tillstånd till oss. Blir så glad när jag läser att gårdagen trots allt blev ganska ljus och att smärtor och lungan håller sig i schack! Blommorna du skickar ger också ljus i allas vår tillvaro. Tacka Gösta för hans hälsningar till oss. Både Gösta, Sonja och du finns med i tankarna många gånger varje dag och jag hoppas de ljusare stunderna infinner sig mer och mer, inte minst tack vare vårdteamets och Sonjas och din insats för Göstas välbefinnande.
  Många varma hälsningar, kramar och styrka kommer här till er och mina hälsningar går också till alla övriga vänner här i dagboken från Iris

  SvaraRadera
 7. Hoppas på det bästa!
  Varma hälsningar till Gösta o hans familj samt
  till alla övriga.
  Elisabeth, en medmänniska från Skåne

  SvaraRadera