fredag 10 augusti 2012

Dagboksbloggen

Fredag 10 augusti: Gösta mår bättre och bättre, den punkterade lungan har återhämtat sig riktigt bra och benen trivs i sitt "Spa".
Kaffet är lagom varmt, trist bara att bullarna inte är lika goda med sötningsmedel som med vanligt socker. Men så blir det när diabetesen slår till, man får hålla tillgodo med det som bjuds.

Han hälsar till er alla och Carpe diem.

//Marianne

7 kommentarer:

  1. Morrn Gösta, Sonja och Marianne!
    Vilka glada nyheter jag läste när jag besökte bloggen! Gösta är och förblir en kämpe och med dina nära och kära kan du känna dig trygg Gösta!
    Förstår, att Sonjas bullar inte smakar lika som med socker, men de sockerfria bullarna är bakade av kärlek och då smakar de ännu bättre!
    Hoppas, att dagen blir så bra det går och att dina krafter fortsätter att öka Gösta!

    Idag är det mulet och förmodligen blir det regn, hösten närmar sig med stormsteg känns det som.
    Många kramar till dig, din familj och alla andra vänner här!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. På dagens nättidning finns en artikel från länstidningen om några sjukresor. mvh gösta

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta! Jag har precis läst reportaget och kan inte hålla tillbaka tårarna! Vad du har gått igenom! Du ÄR verkligen en kämpe! Skönt att du nu är hemma igen och nu får du bara vila och koppla av med Sonja, Gösta!
    Stor kram!
    Carpe diem
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  4. Hej Marianne...det är så roligt att läsa att det går framåt för Gösta. Vilken livskraft han har, har är värd allas vår beundran. Efter att jag läst reportaget i lzt.se så förstår jag först nu hur dålig han verkligen varit. Desto mera glädjande nu när han mår bättre igen. Måtte det få hålla sig så.

    Du lägger upp sådan vackra blommor på dina bilder, tack för dem. Idag Hortensia, den vackra blåa och igår den anspråkslösa men så söta lilla näven.

    Tusen Kramar till Gösta, dig och Sonja och andra vänner här inkl Sven som vi hoppas snart få höra ifrån...

    Må så gott det går
    Kram Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  5. Lilla nävan skall det vara, inte lilla näven (handen) så dumt det blev
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta med "kompani"!
    Tar mig friheten att skriva istället för Sven, som tror jag mår väldigt bra matandes katter och cyklandes omkring i Mora. För nu är det Cykelvasan som gäller.
    Tror Sven tänker: "Bättre tiga än illa tala, och Orsa kompani lovar inget bestämt."

    Måbrahälsningar till kämparnas kämpe Gösta och alla
    dagboksvänner från Christina i Mora där ängsklockan
    är landskapsblomma.

    SvaraRadera
  7. Underbart att läsa att du mår bättre och bättre, Gösta, och också att bullarna har något som fattas (riktigt socker), men dom bakas med stor omtanke och kärlek!
    Har läst artikeln i LT och inser ännu mer vilken pärs du gått igenom senaste tiden, eller rätare sagt vilka pärser eftersom det inte var nog med bara en omgång. Förstår att du var ganska illa däran av artikeln att döma. Men så är du ju också den störste kämpe som åtminstone jag vet.
    Hoppas nu att förbättringen fortsätter och att du får må lite bättre med mindre besvär tillsammans med Sonja och Marianne som finns vid din sida och stöttar dig.
    Vi i bloggen finns också för dig, tänker på dig och på er, och jag hoppas du/ni känner våra omtankar och vår värme via etern. Varma kramar till er och till alla övriga vänner i här i dagboken från Iris.

    Marianne, tack för fina hortensian!

    SvaraRadera