lördag 11 augusti 2012

Dagboksbloggen

Lördag 11 augusti: 
Lågläge med Gösta idag, lungan bråkar igen, så nu är det extra jobbigt med andningen.
Vi får hoppas att det ger med sig framöver.
I övrigt Melodikryss och OS.

Carpe Diem
//Marianne
SkyView vid Globen Sthlm

11 kommentarer:

  1. Gösta....jag känner så med dig. Det är ju så att det går lite fram och tillbaka. Nu önskar jag att det blir lättare framåt dagen. Och Melodikrysset och OS som gör att man avleda det jobbiga lite och försöka fokusera på annat, i den mån det går.
    Tack Christina i Mora för att du ryckte in igår och gav oss en rapport om Sven,, som cyklar omkring däruppe i Mora. Skönt att höra.....

    Tänker på dig och på er alla runt omkring. Önskar också alla mina dagboksvänner en så bra dag det går. Må gott....
    Extra stor kram
    Maggis
    Carpe Diem !!

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta, känner med dig och hoppas verkligen att det lättar under dagen så att du kan följa OS ikväll.
    Varma kramar till dig, och till övriga rara från Ingalill o Iza i Trollhättan. Iza är min nya katt, en 13 v liten busig,och göör-go tjej.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Inga-Lill...jag gläds med dig och din nya lilla Iza. Hon kommer att få ett kärleksfullt hem, det vet jag....Härligt

      Kram Maggis

      Radera
    2. Hej Maggis, tack,
      lilla Iza är helt underbar, hon har varit hos mig i en vecka nu, och det var länge sedan jag kände mig så pigg och glad. Hon förgyller verkligen mitt liv, sussar bredvid mig också...Har du katt, Maggis, eller Gösta kanske?
      Kram Ingalill

      Radera
    3. Inga-Lill...Tyvärr har jag ingen kisse, men önskar ibland att jag hade en när jag hör hur mycket glädje de sprider. Läste nyss om Djurens vän i Växjö där de alltid har överfullt med hemlösa katter. Människor som lämnar sina sommarkatter efter sin semester, vind för våg, ofattbart.Däremot i min barndom hade vi alltid katt, min mormor skämde bort dem med leverpastej och grädde och annat godis. Så jag är väl förtrogen med katter.

      Hoppas Gösta att du mår lite bättre nu, det önskar jag av hela mitt hjärta
      Kram/Maggis

      Radera
  3. Hej Gösta!
    Tänker på er! Lider med dig Gösta, måste vara förskräckligt jobbigt att inte få tillräckligt med luft. Hoppas att besvären lättar under dagen och att du orkar att titta lite på OS. Vilken fantastisk match våra handbollskillar gjorde igår.
    Kram från ett soligt Kalmar
    /Åsa

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta! Känner så med dig och hoppas av hela mitt hjärta, att det känns bättre under dagen! Allas våra tankar är med dig och din familj!
    Varma kramar till dig Gösta, Sonja, Marianne och naturligtvis till alla andra vänner här!
    Karpe diem!!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  5. Har tankarna med dig Gösta och kan bara hoppas att lungfunktionen förbättrats lite under dagen. Att känna att luften inte räcker är en jättejobbig situation. Har en hel del erfarenhet från det. Men som sagt, tänker på dig, på er alla och hoppas det släpper med vårdteamets och medicineringens hjälp.
    Varma kramar till dig och din familj i första hand, och till alla andra vänner här från Iris

    SvaraRadera
    Svar
    1. Korrigerar tryck-felsnissen:
      Ska stå: Har mina tankar hos dig Gösta .....
      //Iris

      Radera
  6. Hej Gösta !
    Har varit borta i går och i dag.Läste dagboken nu när jag kom hem och får då se att du fått problem med andningen igen.
    Måste vara jobbigt att känna att man inte får luft,förstår om du får panik.Men gott att veta att du är under bra vård som ta väl hand om dig.Jag tycker att du har gått igenom så mycket att det är nog.Men du är en otrolig kämpe och ta dig igenom den ena efter den andra problemet.Har läst artikeln i LT i dag.Otroligt vilken stark person du är.
    Nu hoppas jag att du skall slippa har det så jobbigt med andningen och att det bli bättring.Tankarna är hos dig samt dina kära som finns hos dig. Du är inte glömd vi är många som tänker på dig och håller tummarna att du snart är hemma igen.
    Kramar till er alla tre samt övriga här.Hälsningar från Doris

    SvaraRadera
  7. Rättelser: skall vara det ena efter det andra problemet.Förmodligen är det tröttheten som ta överhand efter resan.Gott att har något att skylla på.Kram igen.Doris

    SvaraRadera