onsdag 31 augusti 2011

ONSDAGSMORGON

Onsdag 31 augusti 2011. Lugn natt. Carpe diem                            Klockan är 05.48

4 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta!
    Idag ser det ut att bli soligt, men det är bara 10 gr ute än så länge.

    Har lovat, att vara hundvakt åt en av mina vänners St Bernhardshund idag. Det är visserligen en unghund, men stor och stark, så jag hoppas att det inte blir den som "rastar" mig. Har inget att sätta, emot om den drar och jag får hänga efter i kopplet.

    Sven har en härlig humor och fick säkert många av oss att skratta gott. Ett gott skratt förlänger livet heter det ju.

    Hoppas du och Sonja kanske kan vara ute litet idag och känna den friska, höga luften? Det kanske är ormfritt ute nu! På tal om huggormar, häromdagen när jag var på väg ner och skulle slänga kompostpåsen var det så nära, att jag trampat på en huggorm! Jag lovar, jag hade slagit rekord i 100-meterslöpning! Var snabbt därifrån MED kompostpåsen! Jag fick ju motion i alla fall, nej ormar tillhör inte mina favoriter!
    Önskar dig och alla andra här en fin dag och skickar med styrkekramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Natten fortfarande lugn.Gott att läsa.Hoppas på en lugn dag för dig också.
    Så att det inte bli allt för jobbigt.
    Här är det grått och det bli säkert en dag med regn. Solen är kanske uppe hos dig, så du får njuta av en fin dag.Det unnar jag dig och Sonja och allt gott där till.Kramar och hälsningar Doris.Även övriga här har det gott kram.

    SvaraRadera
  3. Sven Lindh Mora här

    På Dollar store finns ett kaffe som man har mage att kalla Gourmet-Kaffe..!!!????
    Köp inte detta!!!!!!!!!!
    Som den kaffeprovare jag är så köpte jag ett paket idag och har just nu tagit en kopp av detta....hrmf......Det smakar HUGGORM. Passande kanske i dessa tider men att missbruka ordet gourmet på detta vis....Jag tror att kaffet smakar värre än samtliga dåliga kaffesorter tillsammans.....URK....5 URK av % URK-möjliga
    Så klart ska man aldrig går på sådant. Ett gourmetkaffe får man inte för 20 kronor. Jag var dum eller ska man säga NYFIKEN istället,,,,ja det gör vi. Nyfiken på att pröva och nu åker det i soporna.
    Dagens fråga:HUR GÖR NI KÄRA DAGBOKSLÄSARE FÖR ATT BLI AV MED B A N A N-flugor??????
    .............
    Christina....woov...inte en huggorm där också....
    Visst är det otäckt. Jag förmodar att det är ett orm-år i år.Nu har två av oss som skriver här på sidan sett och hållit på att trampa på en huggorm samma dag...
    --------
    Inatt ska det väl hoppas höjdhopp av de svenska tjejerna så vi sitter väl uppe och hejar då och kollar om Bullen O är uppe och skriver i dagboken

    Ha det gott
    Måtte all smärta hålla sig borta denna dag, denna natt och denna morgon

    Sven Lindh

    SvaraRadera
  4. Sven, innan jag laddar för nattens sport med gott Gevalia-kaffe, så tänker jag ge dig ett råd: hörde av en granne att vattna blommorna varannandag med litet avslaget kaffe eller the. Du kan ju ta av det där URK-kaffet, då försvinner flugorna - garanterat!
    Hälsningar till alla här!
    Christina v-ås

    SvaraRadera