lördag 6 augusti 2011

Stora fönsterkrossen

Lördag 06 augusti 2011. Äntligen hemma igen men vilken dag. Hemresan som skulle gå vid fjortontiden fick inte ta Sonja med sig så det blev tvunget att göras en ombeställning till sjuttontiden. Efter allt strul så kom vi hem. Redan efter tjugo minuters tid hemmavid var det några som behagade att roa sig med fönsterkrossning .Reaktionen var att teven exploderat men det kom en knall till och när vi tittade var det fönster nummer två som gick. Hela dagen har varit märklig ända från morgonen. För övrigt blev det några tabletter till. Inga direkta proppar gick att upptäcka men lite luft i övre delen av lungan som kommer att absorberas med tiden. En diskussion om cellgift kom också på tal men jag har föga intresse om det. Nu ett carpe diem till alla och en önskan om tillfrisknande för er drabbade.                    Klockan är 04.04

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Vilken dag du och Sonja haft! Men ni är hemma igen nu efter alla sorger och bedrövelser! Känns lättande att höra att det inte var några proppar i lungan och att luften där kommer att försvinna av sig självt. Nu hoppas jag verkligen att du får stanna hemma Gösta!
    Men vad är det för individer som idkar fönsterkrossning?! Har ni någon möjlighet att få fast dem som gjort detta? Ja du, detta är otroligt!
    Jag önskar dig och de dina samt alla andra här allt gott och skickar med ett carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. God morgon!
    Vilken hemsk dag!? Du/ni har väl tillräckligt mycket och att då drabbas av skadegörelse mitt upp i allt...Vilken otur! Vilken tur att ni inte blev skadade! Kastade in stenar eller vad hände??? Hoppas verkligen att allt ordnade upp sig och att ni får fönstren fixade och att "förövarna" åker fast!! Man blir ledsen bara av att läsa vad du skriver! :(
    Men det var skönt att höra att du är hemma igen! :-) Hoppas att du får känna bättring nu och att ni får en lugn och bra dag!
    Jättemånga kramar och mina tankar är med er!
    /Åsa

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta o Välkommen hem...Men vilken otur, vilka är det som gör en sådan skadegörelse, det för så mycket annat med sig. Skönt i alla fall att det inte var någon propp, nu hoppas vi på att lungan fungerar bättre o bättre när luften absorberas. Mitt i allt elände, önskar jag er en bra dag och hoppas det löst sig med TV:n och fönstren
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Det var en riktig otursdag för er.Strul med hemresan och så fönsterkrossningen. Hoppas att syndabocken åker fast.Vad är det för värld vi lever i.
    Men gott att du är hemma igen och det inte var någon propp i lungan.Hoppas också att du ska får vara hemma nu och att allt ska lugnar ner sig.
    Önskar dig och din familj allt gott och en bra dag som möjligt.Kram från Doris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta...Man kan ju fundera på om hela världen är upp och ner...Vem i herrans namn kan vilja Dig mera elände..Som de övriga skrivit hoppas jag verkligen att de får fatt i förövrarna.
    Hoppas nu att dagen blir lugn på alla lägen...
    Stor kram Ulla.

    SvaraRadera
  6. Håller med övriga som skrivit ovan - vilken dag ni hade igår! Hoppas den här dagen varit bättre och att TV och fönsterrutor är fixade nu. Hoppas också du mår betydligt bättre idag.
    Tänker på dig och er och hoppas allt är på rätt väg den här gången.
    Varma kramar till dig, Sonja och Marianne från Iris

    SvaraRadera