måndag 1 augusti 2011

Tung luft

Måndag 01 augusti 2011. Har försovit mig p.g.a dålig nattro. Luften har trutit flera gånger och väckt oron om nya anfall. Upplever det svårt att vara igång. Det gäller att pröva dagen ändå. Carpe diem                                   Klockan är 06.40

5 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Lider så mycket med dig att du återigen har det jobbigt med andningen! Förstår att oron finns där hos dig, men kanske dagen ger dig litet lättnad ändå. Du är så otroligt stark, Gösta och du visar en inre styrka som många inte har.
    Här verkar det bli varmt idag också, hade nästan 30 gr igår, litet väl mycket.
    Kanske du kan sitta ute litet i friska luften, ta en fika.
    Många styrkekramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Det är tråkigt att läsa att du har haft känning av besvär med andningen,hoppas att det bara är tillfälligt.
    Önskar att du ska få vara hemma och att det ska bli till det bättre med din andning igen.
    Dagarna går så fort att man hinner inte med och i bland är det så många måsten. Men jag försöker att välja bort en del och njuta tillsammans med min familj man vet inte hur länge man får rå om varandra.Det gäller att ta till vara stunderna. I dag är mitt barnbarnsbarn på besök igen.Det bli många kramar och pussar av den lilla tvåringen,samt att jag älskar dig mormor, får jag ofta höra.Det är verkligen en företagsam och bestämd liten dam.
    Men så otroligt älsklig.Det är en underbar lycka.
    Gösta hoppas nu att din dag bli bättre och att kommande natt ger dig en god sömn.
    Nu är du och Sonja samt Marianne hälsade så gott från ett varmt Småland.Kram från Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta...Hoppas så att din andning har blivet bättre nu under dagen så du får njuta lite av att vara hemma. Idag är det varmt och ska bli resten av veckan , en kvav värme.
    Önskar dig o de dina en bra dag
    Varm kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta! Trist att luften inte riktigt räckt till i natt, men jag hoppas det varit bättre nu under dagen. Men du är ju fantastisk, " det gäller att pröva dagen ändå "! Och visst är det så, och med din enorma viljestyrka och kämpaglöd så vet jag att du verkligen prövar och kämpar på. Hoppas nu bara nu inte har den otäckt kvava, fuktiga värme vi har här, för då är det inte lätt för helt friska ens en gång att klara att få tillräckligt med luft.
    Tänker på dig och er och skickar mina varmaste kramar till dig/er från Iris

    SvaraRadera
  5. Hejsan Gösta,
    jag har varit på semester och ej följt bloggen dom sita veckorna, och BLIR SÅ GLAD över att DU är hemma igen!
    Jobbigt detta med tungandad, och i den här värma, kvava stillatående luften är det svårt att andas även för oss som inte har besvär med lungorna.
    Jag hoppas dock att Du blir bättre för var dag som går, och jag tycker Du är så, ja så, vad ska jag skriva - så optimistisk och positiv.
    Sköt mom Dig nu, och jag önskar Du får en lugn natt.
    Kramar från Lennie i Gbg, med 24 gr nu, 2130 puh

    SvaraRadera