söndag 31 juli 2011

Ännu ett dygn hemma

Söndag 31 juli 2011. När allt ser mörkt och jobbigt ut blir det oftast lätt att hitta någon  att älska och att älska livet.Varför ska det vara så svårt att bli kär när man har hälsan?Kärlek och omtanke behövs minst lika mycket i friskt tillstånd. Krya på er allihop. Carpe diem                 Klockan är 04.42

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Hoppas att du har haft en skaplig natt och kunnat sova. Ja du, det är stor fråga du funderar över. Alla människor behöver kärlek, friska som sjuka. Kärleken ger styrka, värme och får en att hoppas på något. Jag tror, att kärleken till livet är mera påtaglig, om man varit sjuk och inser, att livet är så mycket mera.
    Jag hoppas att du inte behöver ha mörka och jobbiga tankar Gösta!
    I nöden prövas vännen heter det ju och även vänskap kan ju utvecklas till något mer.
    Jag hoppas dagen blir bra för dig, litet god "Sonja-mat" och "Sonja-bröd" till kaffet.
    Många varma styrkekramar och carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta! Ja du har såå rätt! Kärleken är det största i livet!
    Kram
    Marianne i Varberg

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Vad skönt att höra att du har fått komma hem igen! Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni får en lugn och relativ bra tid nu. Det är ni verkligen värda!!!
    Ja du Gösta, du har lärt mig (och säkert många andra) att verkligen försöka vara tacksam för livet/hälsan och att ta vara på varje dag. Du, Sonja och Marianne har också visat att man aldrig ska "vänta" för länge innan man tar steget att kontakta "förlorade" och betydelsefulla personer... man vet aldrig hur morgondagen blir.
    Jättemånga kramar till er och Carpe Diem
    Åsa
    Ps.
    Tack Marianne för att du har hållit bloggen öppen!

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta
    Nej, varför är det så...Att man inte uppskattar och tar tillvara livet lika mycket i friskt tillstånd som när man blir sjuk eller har någon sjuk anhörig. Det är precis som om man behöver en tankeställare. En präst sa: Det finns inget som lär en så mycket om livet som döden, ja så är det nog. Hoppas ni får en bra dag tillsammans
    Kram till alla o särskilt till dig Gösta
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Vilka tänkvärda ord du skriver idag! Hoppas du mår ganska så bra idag, att solen skiner på dig och att du kanske kan njuta lite av den på utsidan av huset. Någon skrev här att man vet aldrig hur morgondagen ska bli och visst är det så, någon annan skrev att det finns inget som lär en så mycket om livet som döden och visst är det också sant!
    Det vi vet är hur det är precis just nu och vad vi lärt oss hittills denna dag, det vill säga allt det som vi hunnit med att se och fånga idag.
    Hoppas du haft en bra dag hittills och att den fortsätter vara bra för resten av dagen, så läses vi i morgon igen.
    Många varma kramar till dig och din familj och till alla som läser här på bloggen från Iris

    SvaraRadera
  6. Tnkvärda ord på din blogg i dag. Gott att höra att du är hemma igen, hoppas nu att du blir starkare och starkare för var dag. Sort tack till "reserven" som underrättat oss om hur du haft det på sjukhuset, en stor och varm kram till dig från mig // Hjördis Lillhärdal

    SvaraRadera