torsdag 7 juli 2011

Rena natta....

Torsdag 7 juli
God morgon, reserven fortsätter att skriva.

Ska det då aldrig ta slut? Fortsatta problem med lungan och dränaget. Igår gjordes en ny röntgen och då såg man att det inte fungerar som det ska, igen.
Idag ska ny undersökning göras, med flera läkare inblandade, så vi får väl se vad man kommer fram till att man kan göra. Som pappa far in och ut på röntgen, så kanske han är självlysande snart?

Lite missmod är det emellanåt, då hemlängtan slår till. Men som det är nu är det ju bara att avvakta och se tiden an.

Och som alltid, hälsar han till er alla!

Carpe Diem

/Marianne

5 kommentarer:

  1. Hej ! Stackars Gösta som får det ena bakslaget efter det andra.Hur orkar han att hålla humöret uppe.Men han är en stark kämpe.
    Hoppas att det ska bli någon ljusning snart,så att han får komma hem.
    Sänder med bamsekramar till Gösta till Sonja och till dig.Hälsningar Doris

    SvaraRadera
  2. Morrn på dig Gösta och dig Marianne!
    Ja, det är så ledsamt att läsa hur mycket Gösta får stå ut med. Förstår så innerligt väl. att längtan att få komma hem är svår och att bara vänta på resultat dag efter dag.
    Nu får vi verkligen hoppas att läkargänget slår sina kloka huvuden ihop och kommer på ett bra sätt att hjälpa.
    Det är så mycket man vill göra göra för att hjälpa, men kan bara skicka med styrkekramar i massor, både till Gösta och Sonja och till vår lilla reserv som så vänligt håller oss underrättade!
    Hoppas att dagen ger en liten ljusning, kanske finns det en möjlighet på något sätt för Gösta att få komma ut i friska luften litet?
    Carpe diem!
    Christina V.-ås

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Förstår att det känns tungt...
    Tänker på er och sänder här varma kramar till Gösta, Sonja och dig Marianne!

    /Åsa

    SvaraRadera
  4. Säger som du Marianne, ska aldrig ta slut? Kan man verkligen inte få till dränaget på ett korrekt sätt? Förmodligen är det inte så enkelt som vi noviser kan tycka, men ändå. Spinner vidare lite på ditt humoristiska inlägg, att Gösta snart är självlysande, då kan man ju minska med åtminstone en lyktstolpe där hemma när han kommer tillbaka hem. Nåväl, skämt åsido, hoppas igen att dagens undersökning och utökade läkarteam kan hitta vad som måste göras för att Gösta ska må bättre och lungan återhämta sig.
    Tänker på Gösta, liksom på Sonja och dig Marianne. Mina varmaste tankar och kramar till er från Iris

    SvaraRadera
  5. Ååh, jobbigt när man får göra om och om igen. Måste vara svårt att få dränaget att passa, eller jag vet inte, är inte så sjukhuskunnig. Men får hoppas nu på sista ggn så att Gösta får tid att återhämta sig och så småningom komma hem. Sonja, du vet inte vad du värd, GULD många ggr om, vilken tur för Gösta att ha dig vid sin sida både när livet är svårt och när det känns bättre.
    Varm kram till er alla, Marianne också
    Maggis

    SvaraRadera