måndag 18 juli 2011

Väntan på undersökning.....

Måndag 18 juli

God morgon, reserven här igen!

Fortsatt sjukhusvistelse för Gösta. Idag hoppas han att röntgenundersökningen sker tidigt, så att besked om hur det ser ut nu, kan komma rätt så fort. Vi hoppas alla på att det är på väg åt rätt håll.

Gårdagen var lugn och stillsam, Tv-tittande, lite korsord och fika.
Reserven med make var förbi en sväng med posten som ramlat in under sjukhusvistelsen."Grannas" har hållit koll på växter och kylskåp samt hämtat in posten, stor tack till dem!

Tankarna är hos er alla här på bloggen, som även ni har mörka stunder. Vi finns här för varandra för att stötta och peppa. Carpe Diem!

//Marianne

4 kommentarer:

  1. Hej Gösta och reserven !

    Gösta hoppas att det verkligen händer något i dag så du får besked om hur läget är.Alltid jobbigt att bara vänta,så får vi hoppas på det bästa och att du snart ska vara hemma igen.
    Trevligt med besök av reserven med make det förgyller tillvaron och tiden går lite fortare då.
    Sonja är väl fortfarande kvar hos dig?
    Gott att ha bra grannar som sköter om post m m
    Här i Småland har det regnat hela natten och det fortsätter att regnar så det får väl bli en dag med korsord och en bra bok.
    Lycka till nu med din dag och röntgen och ett positivt svar. Kramar och hälsningar till er tre från Doris .Även övriga här är hälsade och hopp om en bra dag för er alla.

    SvaraRadera
  2. Morrn på er! Idag får vi alla hålla tummarna för att röntgenundersökningen visar, att allt ser bra ut och att det fungerar! Gösta, du har fantastiska grannar som ställer upp och ser till det hemma! Sonja, Marianne och vi alla andra här finns här nu för dig och håller våra tummar.
    Här regnar det ordentligt och det ser ut att bli dagsregn.
    Jag skickar med mina styrkekramar och ett carpe diem till dig!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej på er!
    Efter några dagars bortavaro verkar läget ganska oförändrat. Och visst blir man trött när man ser att efter lång tid har man från vården kommit på att kanske lungkliniken skulle kopplats in. Nåväl, hoppas nu att dagens undersökning sker tidigt på dagen och att ett positivt besked kommer ganska snabbt efter det.
    Skönt för er alla tre att finnas på samma plats nu några dagar, så ni även har fysisk kontakt och kan prata och umgås.
    Tänker på er och skickar mina allra varmaste kramar till er alla tre, men främst till Gösta!
    Till Gunnel skickar jag också stöttande tankar och kramar! Och en hälsning till alla övriga här i dagboken, allt från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej alla här på bloggen.Jag tänker på er alla, Givetvis Gösta Sonja o Marianne. Jag hoppas att det går bra så Gösta kan få komma hem till sitt kära hem.Kramar till alla.

    SvaraRadera