onsdag 20 juli 2011

Mot Lungkliniken.....

God morgon, reserven här igen!

Gårdagen förflöt lugnt och stilla. Gösta kommer att så fort det går att lösa, att flyttas till lungkliniken. Och det är ju bra, för där finns specialisterna. Personalen har gjort och kommer alldeles säkert att fortsätta göra sitt bästa.

I övrigt kaffe med dopp, tv och tidningar.

Hälsningar till er alla och Carpe Diem!

/Marianne

5 kommentarer:

  1. God morgon på Er där uppe i Östersund..Hoppas nu att allt blir till de bästa för Dig Gösta..Så klokt Du resonerar Marianne..personalen gör säkert allt de kan så de blir så bra de kan för patienterna inom sjukvården..dom gör de dom blir tillsagda att göra ..dom har överhuvuden som bestämmer..men de är alltid den som står närmast situation som får kritiken.Och så är de i hela samhället..Jag vet att de är många "syrror" som läser Göstas dagbok..och till alla dom vill jag skicka ett stort stort tack för att Ni orkar jobba med de jobb Ni jobbar med.Sen finns de dom som skulle valt ett annat jobb men de finns de oxå i hela samhället..
    Skickar här en stor stor kram till alla Er runt Gösta..till Dig Gösta och alla flickorna runt Dig.Ulla

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta och reserven !
    Gott att veta att det händer något och att du nu kommer till rätt avdelning och får den hjälp du behöver.
    Här är det växlande väder med sol och regn.Det såg ut som en höstdag nu på morgonen.
    Snart är vi där dagarna går så fort, sommaren är verkligen kort.Det är så mycket man vill göra under sommaren men dagarna bara försvinner och helt plötsligt är hösten här.
    Hälsningar och kramar till er tre samt till övriga här. Doris

    SvaraRadera
  3. Morrn Gösta! Skönt att höra (tack Marianne) att nu händer det verkligen något! Det är klart att man har försökt göra sitt bästa för att hjälpa dig Gösta, men när väntan blir lång, då kommer de mörka stunderna.
    Jag hörde igår i ett radioprogram och där nämndes just Umeå med sin expertis.
    Jag hoppas att resan dit går bra och att det nu stundar ljusare dagar för dig.
    Skickar med många styrkekramar till dig, de dina samt många andra här som har det jobbigt - ingen nämnd och ingen glömd!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  4. hej gösta och marianne,ville bara tala om att personalen på lungavd.är helt underbara.min man låg där mycket eftersom han ochså hade kol.och även syrgas hemma.lungavd.är det bästa stället man kan hamna på om man nu måste vara på sjukhus.den enda nackdelen var att det är mycket varmt där på sommaren så jag köpte en bordsfläkt och ställde in så då blev det mycket bättre,men det är ju några år sen så kanske det är bättre nu.ha det så gott det går.carpe diem. lottie i grytan

    SvaraRadera
  5. Vad skönt att det blir en flytt till lungkliniken nu! Hoppas att flytten redan är gjord vid den här tiden idag. Kan väl tycka det är synd att inte detta gjorts tidigare, men det finns säkert skäl till det, som vi vanliga icke kunniga inom området förstår. Fast - visst kan man tappa både tålamod och humör när man har det som Du Gösta. Jag har själv lite lungproblem, så jag kan till vissa delar förstå hur du haft det. Förhoppningen är nu att allt ska bli till det bättre. Du är ju en riktig kämpe. Och så har du dina två vapendragarkämpar tillammans med dig.
    Av egen erfarenhet vet jag också att personalen (i de allra flesta fall) gör allt dom kan för att lindra och hjälpa sina patienter, men ibland räcker dom inte riktigt till av olika skäl. Dom allra flesta har ett hjärta av guld och deras insatser och råd och stöd är guld värd för den som behöver vård hjälp. Men ibland tryter tålamodet för oss som ibland inte mår så bra.
    Tack Marianne för all din info och att du finns för Gösta, även du är guld värd liksom Sonja. Jag är övertygad om att Gösta tycker så också.
    Och till Gösta - många varma kramar med mycket styrka i och varm omtanke till dig. Hoppas på en positiv förändring under den och mina tankar finns där med dig i cyberrymden! Hälsningar från Iris

    SvaraRadera