måndag 25 juli 2011

Smärta och trötthet....

God morgon!
Gårdagen var lite tuff, smärta som slog till på morgonen. Läkaren kom snabbt och gjorde alla tänkbara undersökningar men man kom inte fram till någon direkt orsak. Skönt iallafall att man var på rätt ställe. Efter allt ståhej så blev man lite trött så dagen lunkade på. Ny röntgen togs också men där här inte svaret kommit ännu .

Hälsningar till er alla och Carpe Diem.


/ Reserven Marianne

5 kommentarer:

  1. God morgon!
    Tråkigt att läsa, att Gösta har smärta och det är skönt att han nu är på rätt ställe. Fullt förståeligt,att bli trött, smärta ökar ju tröttheten med. Nu hoppas vi, att röntgensvaret inte visar på något oroväckande.
    Hoppas, att dagen blir litet lättare och möjlighet att vila.
    Skickar med mina styrkekramar och ett stort hopp att du Gösta snart är hemma igen.
    Måste också tacka dig Sonja, Marianne som finns där för Gösta - ni är otroliga, liksom Gösta själv.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Tänker på dig. Är för tillfället i Göteborg.Kramar och hälsningar till dig och de dina.Samt övriga här är också hälsade.En särskild tanke till Gunnel, Gert och Sven.
    Kram från Doris.

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta...Vad jobbigt för dig med allt fram o tillbaka, men till slut hittar läkarna säkert rätt och kan hjälpa dig så du slipper dessa smärtor. Får försöka ta tillvara ljusglimtarna emellanåt, Sonja, din älskade dotter o familj samt alla vi här ute i cyberetern som tänker på dig o önskar dig allt gott, det kanske lindrar lite. Hoppas dagen går i ljusets tecken. Gunnel i J-köping: En särskild tanke till dig, sorgen efter en älskad människa är förlamande, den känskan bleknar så småningom och ersätts av det ljusa man upplevt tillsammans samt verkligheten , när det inte finns någon återvändo så har han det så bra där han nu är. Christina, har du hört något om Gert ?
    Varma tankar till alla
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hoppas den här dagen varit bättre än gårdagen utan allt för mycket smärtor. Skönt att veta att du är på rätt ställe när det gäller dina lungproblem. Tänker på dig och på er och hoppas som sagt på att en förbättring är i sikte.
    Orden känns så futtiga, men mina varmaste omtankar om och till er är oändligt stora. All värme och styrka till er och främst till dig Gösta från Iris

    SvaraRadera
  5. Hejsan Gösta, jag sänder dig styrkekramar.
    Lennie

    SvaraRadera