lördag 30 juli 2011

Fortfarande hemma

Lördag 30 juli 2011. Natten har varit varm och svettig så sömnen har det inte varit mycket med.Det får man ta igen under dagen på något svalare ställe. Det känns skapligt ännu att vara hemma. Carpe diem                                      Klockan är 04.19

7 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Ja, jag håller med dig, det har varit varmt och kvavt, så svårt att sova. Det är dock så gott att läsa att du är hemma igen, nu får du försöka vila under dagen krafterna kommer tillbaka vartefter.
    Hoppas nu, at du snart kan vara ute litet ich njuta av sommaren.
    Skickar med många varma kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!

    Välkommen hem!!!

    Kram Inga i Västerås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta
    Sjusovardagen...har varit i veckan...Idag har vi verkligen sjusovarväder här i Småland, grått o regnigt så idag får vi också hålla oss inomhus med en god bok. Hoppas du kan lösa melodikrysset med dina vänner och vila så mycket du kan. Önskar dig o de dina en bra dag.
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Glädjande att du är hemma igen. Det är gott att vara i sin hemmiljö om man kan,man rår sig själv. Du har trogna damer hos dig, och det är gott. Hoppas att du kan ta igen den förlorade nattsömnen med en tupplur på dagen.
    Hälsningar till er alla tre.Varma kramar från Doris.

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Hoppas din dag varit bra så här långt och att du hittat lite svalka och kunnat slumra lite. Hoppas också det går bra med andningen och att du fått lite god "Sonja-mat och Sonja-fika" under dagen.
    Ser fram mot morgondagens dagboksanteckning från dig och önskar en bättre sömn natten som kommer.
    Varma kramar till dig och de dina från Iris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Välkommen hem igen!
    Jag har varit på "semester" två dagar och har först i kväll läst i fatt Dina dagboksanteck-
    ningar. Blev så glad när jag fick veta att Du var kommen hem igen. Hoppas nu Du får njuta lite av sommaren. Hälsa till Sonja och tacka även Marianne för att hon skött dagboken när inte Du hade orken.
    Kram från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  7. Välkommen hem igen! Det blev som jag skrev! Bättre!Idag är det nymåne och bra att starta något nytt! Lyssnar på radion till Svenne Hedlund i Hepstars.Våra favoriter, eller hur Gösta?Det är en tropisk natt.Hoppas du får tag på en bordsfläkt om du inte har nån.Det är kanonbra! " Inatt jag drömde någonting,det finns inga soldater mer ,det finns inga gevär."
    Och alla drack varandra till och dansade och log. Käre Gösta,lycka till nu med allt.Kram Margaretha i Halmstad.

    SvaraRadera