onsdag 13 juli 2011

Väntan och förväntan...

Onsdag 13 juli

God morgon! Reserven här igen.

Gårdagen förflöt stilla, inga undersökningar och inga större problem med dränaget.

Mågen kom förbi och lämnade lite korsord, roliga historier och lite frukt o grönt (ja,ja det gröna bestod av bilar och båtar..) Och på kvällen var det skönsång och mordmysterier.

I dag ska det bli ny röntgen och alla vi, hoppas nu på att lungan änteligen ska ha börjat återhämta sig.

Hälsningar till er alla!

Carpe Diem!

/Marianne

3 kommentarer:

  1. Morrn! Så tacksam Marianne att du håller oss underrättade om vad som händer med Gösta. Skönt att höra, att dagen förflutit lugnt och utan undersökningar. Det måste kännas fantastiskt för Gösta att nu kunna andas utan panikkänsla.
    Gösta är en otrolig människa, vilken kämparanda och så mycket omtänksamhet om andra.
    Nu får vi alla hålla tummarna och ge alla styrkekramar och hopp till Gösta och Sonja som så troget finns vid hans sida.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta och reserven ! Gott Gösta att du fått en dag utan undersökningar och att det inte är några större problem med dränaget. Önskar dig fortsatt bra dag och att det ska vara positivt besked i dag vid röntgen. Ha det nu så gott man kan har det på sjukhuset och tillsammans med din klippa Sonja.
    Jag ska ut och roar mig i kväll tillsammans med dotter och måg och ett av mina barnbarn. Vi ska på friluftsteatern Vallarna i Falkenberg.Gubben får tyvärr vara hemma, men efter som han ser så dåligt har han inte så stor behållning av det.
    Kramar och hälsningar till er tre samt även övriga här.Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta....Åker iväg på semester nu en vecka och jag hoppas när jag kommer tillbaka att allt gått i rätt rikting för dig.Hoppas så att få läsa det. Ha det så bra allihopa på denna blogg
    Kramar
    Maggis

    SvaraRadera