tisdag 26 juli 2011

Förhoppning..

God morgon!

Igår kom röntgensvaren och allt såg bra ut! Så på eftermiddagen stängdes dränaget av, men man låter allt sitta kvar utifall att.. Och under dagen idag, kommer man att kontrollera om det fortfarande ser bra ut och gör det det så tar man bort slangarna. Sedan återstår ytterligare väntan för att se att lungan fortfarande håller sig.

I övrigt korsord, tv och fika.

Hälsar till er alla!

Carpe Diem

/ Marianne

4 kommentarer:

  1. Då sorgen tränger sig på nattetid blir det ingen sömn, mina tankar går då till Gösta och mina funderingar hur du har det, ser ändå hoppfullt ut! Själv håller jag som bäst på att planera för ett bröllop och samtidigt planera för makens begravning, ja sorgen och glädjen de vandrar tillsasmmans.
    Carpe Diem!
    Gunnel i Jönköping

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta och alla andra!
    Det var verkligen goda nyheter som Narianne låter oss ta del av, nu hoppas jag, att läkningen fortsätter så att Gösta snart kan få åka hem.
    Ja, jag håller med Gunnel, glädje, sorg blandas ofta och det är svårt för den lilla människan stt klsra det. Man prövas olika hårt.
    Själv har jag försökt att stötta och finnas där för en av min vänner som miste sitt barnbarn vid terrorattacken på ön utanför Oslo. Man känner sig så oerhört liten.
    Jag hoppas dagen blir bra och att Gösta får flera goda besked.
    Skickar många styrkekramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Glädjande att läsa din dagbok i dag.Hoppas nu på en bra fortsättning för dig.Håller tummarna för att allt ska fungerar nu.
    I går var jag i Göteborg på en stämningsfull jordfästning för min kära kusin.
    I dag har jag ett litet charmtroll här, det bli många pussar och kramar hon är helt underbar och det känns gott att vara g.mormor.
    Har nu fått besked om att den 12 sept.ska jag infinna mig på sjukhuset för operation. Så nu vet jag var som väntar.
    Sänder kramar och hälsningar till er tre och övriga här.Kram Doris.

    SvaraRadera
  4. En glädjande läsning från dig Marianne idag om förbättringen i Göstas tillstånd. Hoppas förbättringen fortskridit under dagen och att allt är ännu bättre idag, så att hemmet kan vara i sikte!
    Varma tankar och kramar till er från Iris

    SvaraRadera