fredag 9 september 2011

Frid igen

Fredag 09 september 2011. Lite lugnare natt. Det var någon som kom hem i går och gjorde att det blev lugnare på fronten. Naturligtvis var det Sonja som kom hem och gjorde att det blev en bättre situation här hemma. Nu är det någorlunda som vanligt igen. Hoppas att det får bestå en tid innan det är dags igen. Krya på er alla och ha en bra dag. Carpe diem                  Klockan är 04.07               Ps. Sonja tackar för er stöttning. Ds

13 kommentarer:

  1. Sven Oskar Herbert Lind9 september 2011 kl. 04:14

    Klockan är 04.10
    Gösta har just skrivit i dagboken och nu är jag först.....förlåt mej Christina för du brukar vara först men jag har inte kunnat sova än utan suttit uppe och tittat på dvd...kommissarie Morse. Mitt hjärta tar lite glädjeskutt nu när Sonja är tillbaka hos Gösta. Jag vill krama om er båda två hör ni det och sedan lösa Melodikrysset med Er imorgon...
    Nu när jag vet att ni är tillsammans igen kan jag somna lugnt
    Sven i Mora

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att höra att ni är tillsammans igen! Nu önskar jag er båda en fin helg och så ska ni krya på er. Varma kramar från Södertälje / Gerd

    SvaraRadera
  3. Håller med föregående skrivare.skönt att Sonja e hemma igen och att ni e tillsammans.Hoppas på att ni får de gott o lugnt nu.Många tankar o kramar från Bräcke o Helena.

    SvaraRadera
  4. Morrn Gösta! Åh så glad jag är att Sonja är hemma hos dig igen! Håller med Sven om glädjeskuttet, nu kommer dagarna att återgå till det normala igen. Hoppas att det "inte blir dags" igen, Gösta!
    Och till dig Sven, idag har jag försovit mig..... det ska inte upprepas (tror jag).
    Nu får vi se fram mot Melodikrysset och nu vet jag att våra kryssvänner gör det tillsammans!
    Ha en bra dag nu och kramar till er alla!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta o Sonja!
    Oj vad glad jag blev när Sonja var kommen hem till Dej igen! Hoppas på allt gott för Er båda!
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ! Glädjande nyhet att Sonja är tillbaka. Men nu får hon ta det lungt.Nu hoppas jag att ni båda ska njuta av tillvaron.Lösa korsord och melodikrysset,samt njuta av en bulle,tror säkert att det finns kvar lite till fikat.
    Jag var hos min dotter tidig morgon för kolla mitt socker,Inget glädjande låg på 22,7. Skall till fabror doktorn kl 15.15.Det är lite surrigt.
    Önskar er båda en fortsatt trevlig dag.Många varma kramar och hälsningar från Doris.
    PS Sven jag hör av mig skriver senare.DS

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Vilk en glädje att få läsa att Sonja fått komma hem till dig. Hoppas nu ní såväl ta det lugnt samt njuta av tillvaron. Önskar er båda allt gott jag kan uppbringa och skickar mina varmaste tankar och kramar till från Iris!

    PS Doris - tur att du fått tid hos läkaren redan idag, för 22,7 i socker på morgonen är nog en hel del för mycket tror jag. Men doktorn vet och sedan har du ju Sven som vad jag förstått har en hel del erfarenhet och kunskap om detta och säkerligen ocksp kan ge dig tips och råd.

    SvaraRadera
  8. Doris, jag håller tummarna för dig att allt ska gå bra!
    Kram!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  9. Hej Gösta! Den här dagen har gått som en dans,fått mycket uträttat,tack vara av att jag blev så glad,när jag läste din dagbok,att Sonja var hemma hos dig igen.Sven skrev så otroligt fint, så kändes det faktiskt.Hoppas ni får en lugn o fin o trevlig helg. Idag verkligen CARPIE DIEM ´Hälsningar o kram Kristina

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta!Skönt att Sonja är hemma hos dig igen så det blir som vanligt.Hoppas ni har det bra. m.v.h. Lilian

    SvaraRadera
  11. Hej Gösta! Skönt att det ordnade sig för Sonja så hon fick komma hem. Nu får ni båda vara rädda om varann och imorron lösa melodikrysset ihop med fyndige och empatiske Sven i Mora. Faktiskt var vi några dagar i Mora på sem. och tänkte kolla var Sven bodde o hälsa å men tiden räckte tyvärr inte till. Doris..Det går säkert bra skall du se, kanske du kan få ner sockret med diet o motion o extra tips från Sven. Var det inte nu du skulle opereras, det kanske får skjutas upp då. men Lycka till..sänder en tanke till er alla
    Ha det bra
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  12. Sven Oskar Herbert Lind9 september 2011 kl. 21:45

    Sven i Mora här
    Jo det var ju höga sockervärden men det är ju så att det pendlar väldigt. När man upptäckte att jag hade socker så låg nog mina värden väldigt högt. Men det där fixar man ganska lätt. Du får två tabletter och då ska du se att det går ner. Sedan får man börja tänka lite mer på vad man äter för det går att påverka väldigt mycket med dieten och regelbundna promenader. Du ska absolut inte oroa dej för nu har du ju fått en tid hos läkaren och detta med diabetes det ordnar man ganska bra idag.Jag håller tummarn för dej så får vi väl någon rapport sedan hur det går. Synd att ni inte hälsade på här i Mora.
    Hantverkargatan 7b...mitt inne i smeten bor jag...
    Nu laddar jag med fil och musli till Melodikrysset

    Ha det gott alla ni
    Vi hörs
    Sven Lindh

    SvaraRadera
  13. Ingalill i Trollhättan9 september 2011 kl. 23:38

    Go´kväll Gösta, och välkommen hem Sonja.
    Gott att ni får vara tillsammans igen.
    Imorgon ska jag också försöka lösa melodikrysset, lördagsmorgnar är härliga, Sven laddar med fil, jag laddar med kaffe o rostat bröd, varje lördag...mysigt.
    Nu får ni alla ha de så gott och drömma ljuva drömmar...
    Nattisar från Ingalill i Trollhätan

    SvaraRadera