söndag 18 september 2011

Söndagsförväntan

Söndag 18 september 2011. Natten över inga orosmoln. Något kanske händer under dagen.Carpe diem                                         Klockan är 04.28

6 kommentarer:

  1. God morgon på er!
    Ytterligare en natt utan orosmoln och du skriver kanske något händer under dagen.... Jag hoppas innerligt, att det blir något positivt, kanske ett oväntat besök (bjuder du på kaffe?) eller att det kan bli en liten promenad ute i friska luften?

    Här är det fortfarande tidig morgon, verkar bli litet moln och kyligt.
    Jag väcktes av ett telefonsamtal som upprörde mig ordentligt! En av mina vänner har plötsligt blivit mycket sämre och behöver akutvård, så jag kommer att finnas vid hennes sida tills hennes närmaste familj hinner anlända.
    Man blir ödmjuk när man inser hur fort något kan hända, så idag skriver jag verkligen carpe diem till er alla här!
    Hoppas alla får en bra dag, ta hand om varandra!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta och Sonja!
    Skönt att höra att natten varit lugn. Hoppas dagen blir bra och att det kanske dyker upp något roligt och överraskande besök!
    Här nere i söder är vädret verkligen höstlikt.
    Solen är inte framme men det regnar i var fall inte ännu. Jag har varit ute och plockat persilja och frusit in. Nu ska jag ut och plocka
    hösthallon. Förmodligen dom sista för denna säsongen.
    Hoppas alla som läser och skriver får en bra söndag!
    Kramar Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta o Sonja ! Åter en natt utan oros moln.Hoppas att dagen också bli sådan. Överraskningar är alltid positiva om det är åt det glädjande hållet.Det önskar jag att det bli för dig och Sonja i dag.
    Här ösregnar det och vi är så vana nu att man reagerar inte för regn och rusk längre.
    Men får försöka göra det bästa av dagen lösa korsord och läsa.Sedan är det fullt upp med provtagning så dagen försvinner fort.
    Har nu en fortsatt bra dag.Kramar och hälsningar Doris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta...Jag önskar att ditt hälsotillstånd håller i sig och att du får fortsätta ha lugna nätter. Sedan vet jag vi ju inte hur du egentligen mår, men ni får ändå ta tillvara varje god stund, du och Sonja. Tänker också på henne, hoppas hon mår bra nu. Igår var det strålande solsken, idag blåsigt och det regnar oupphörligt. Att det kan skifta så från dag till dag. Skall ändå ta på regnkläder och gå ut en liten stund.....
    Kramar till er båda
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Ingalill i Trollhättan18 september 2011 kl. 17:09

    Hejsan på er,

    Förhoppningsvis har dagen varit bra och lugn för dig, Gösta och övr här på sidan.
    Ibland sker nåt oväntat, roligt, och för mig var det två saker idag: Min rara syster plingade på dörren och hade med sig en jättevacker bukett med bl a rosor som hon plockat i sin trädgård, bara så där...Efter en stund plingade det på dörren igen, då stod min snälle granne där, och talade om att han lagat min punka på cykeln, åkt o köpt nytt däck o slang, så nu är det bara att "hoppa" (rättare sagt - kravla..) sig upp på cykeln. Jag blev så glad, som tur är jan inte feminist... jag låter gärna karlarna sköta den biten med teknik, snickeri, tunga lyft etc...Så en tråkig söndag kan innebära ljusglimtar, även "stora" sådana!!

    Varma kramar till er från Ingalill i Trollhättan

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta och Sonja!
    Hoppas er dag burit med sig något positivt som ni kunnat fånga upp. Hos oss har det regnat hela dagen, så på utsidan har det varit trist, men på insidan har det varit solsken och gott humör hela dagen.
    Kommentarerna idag handlar ju om både oro och glädje och det är ju så livet är, pendlande fram och åter.
    Till alla här men främst till Sonja och Gösta varma kramar och hopp om en god kväll och natt från Iris

    SvaraRadera