lördag 17 september 2011

Höstlördag

Lördag 17 september 2011. Lugn natt. Ny dag. Nya prövningar. Carpe diem              Klockan är 05.06

8 kommentarer:

  1. Godmorgon Gösta och Sonja!
    Skönt att höra att natten varit lugn! Ni behöver båda återhämta era krafter. Det känns så skönt att veta att ni nu är tillsammans igen.
    Hoppas melodikrysset går bra idag, och att resten av dagen förflyter i harmonins tecken!
    Nu blir det tidig frukost till katterna och en kopp Blå mocca till mig själv ; himla gott kaffe!!! Ha det gott alla här! kramar och ett Carpe diem // Ann i Västerås

    SvaraRadera
  2. Norrn på Gösta/Sonja! Bra att höra att du haft en bra natt.
    Här är det soligt och hög, frisk luft, på gränsen till litet frost.
    Snart är det dags att ladda för Melodikrysset och jag håller tummarna för att du och Sonja samt dina medkryssare lyckas.
    Har just ätit frukost och löst korsorden i VLT.
    Ha en bra dag allesammans!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Härligt att du haft ännu en lugn natt. Hoppas dagen hos er bjuder på samma härliga solsken och höga fina luft som hos oss och att ni får ha en bra dag!
    Till er och till alla andra varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta..Hoppas dagens prövningar blev lätta prövningar. Underbart soligt höstväder har vi idag, skönt att insupa hög klar höstluft. Ni kanske inte har samma fina väder annars önskar jag du kan vistas utomhus en liten stund, På något konstigt sätt mår man bättre sedan. Kram på dig Doris, precis som Sven säjer så får de säkert bukt med sockret, det har näst intill blivit en folksjukdom. Ha en fin lördag allesammans här
    Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta och alla läsare!

    Jag har tappat bort dig och mig själv ett längre tag. Det är teknikens under som inte riktigt fungerar, och Försäkringskassan som helt slutat att fungera för mig och många andra. Det är tungt att vara utförsäkrad, och svårt med oförstående människor. Då är det bra att skriva en rad så här.För här finns många som förstår och har hjärta över för sin nästa. Det gäller att hitta det goda för sig själv och gärna för andra. Då kan verkligen dagen bli förgylld.
    Solskenshälsningar från Christina i Mora

    SvaraRadera
  6. Christina i Mora - här kommer en massa solskenshälsingar till dig. Jag är övertygad om att alla som skriver här i Göstas dagbok har både hjärta och empati till våra medmänniskor!
    /Iris

    SvaraRadera
  7. Jag håller med Iris. Vi alla här har så mycket empati, flera av oss är drabbade på olika sätt, men vi finns här för varandra.
    I nöden prövas vännen heter det ju, vi har liksom blivit en stor familj, tack Gösta att du börja skriva dagboken!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta !Glad att din natt varit god,men hur är dagen för dig.Visst är det skönt att man får den vila man behöver på natten,men du behöver också en dräglig dag.
    Skönt att Sonja åter är hos dig och hoppas att hon är i god form.Samt att hon är rädd om sig och lyssnar på varningssignalerna när kroppen inte mår bra.Tror att Sonja är ett riktigt energiknippe som har svårt för att koppla av.
    Själv tillhör jag dom personer som för det mesta är i farten och inte ta till mig när jag inte mår så bra.
    Min diabetes har pågått en längre tid enligt läkaren, när vi tillsammans gick igenom alla besvären och provtagningen visade så också.Det är väldigt dumt av mig att inte lyssnar på signalerna att inte kroppen mår bra.Jag lovade doktorn att bättra mig.Nu är det så mycket provtagningar och insulinsprutor så dagen bara försvinner.Det finns många här som har det jobbigt på många sätt,tankarna går till er alla.
    Håller med Christina att vi har blivit som en stor familj och det är tack vare dig Gösta.Är verkligen glad över att får följa din dagbok.
    Du har gett så mycket glädje och styrka trots att du själv har det så jobbigt.
    Hoppas att din och även Sonjas natt bli bra och att ni får möta morgondagen med nya krafter.
    Önskar en fortsatt trevlig kväll och även övriga här.Kramar och hälsningar i mängder.Från Doris.

    SvaraRadera