torsdag 29 september 2011

Natten över

Torsdag 29 september 2011. Natten är över. Carpe diem                       Klockan är 04.50

6 kommentarer:

  1. Hej Gösta och alla övriga medmänniskor!

    Idag har vi haft en sån där fantastisk fin Brittsommardag, så jag kollade i almanackan när Birgitta har namnsdag, och det är fredagen den 7 oktober.
    Jag tycker om att skriva/sjunga/läsa en dikt för det sätter extra färg på tillvaron. Men det gäller att ha ork och inspiration också. Här kommer min senaste.

    Sur - eller glädjespridare?

    Det är en konst med vänliga ord.
    Det är en konst att glädje sprida.
    Det är en konst med samarbete på vår jord.
    Det är en konst när så många vill strida.

    Färggranna hälsningar från Christina i Mora.

    SvaraRadera
  2. Sven Påtåren Lind29 september 2011 kl. 20:24

    Påtår
    Min vän Christina i Mora lyckades få in ett inlägg i Göstas Dagbok så jag testade jag med..
    Men kör jag med webläsaren Internet Explorer så går det inte men använder jag Mozill Firefox så funkar det att göra inlägg i Göstas Dagbok. Jag vet inte vad som hänt om det kan vara så att webläsaren Internet Explorer tillfälligt inte funkar här eller om den är för gammal vet jag inte. Men alla ni som inte kan göra inlägg här försök använd Mozilla Firefox så kan det funka.
    Under tiden påtår till er alla..
    Påtår
    Carpe påtåren
    Sven Lindh i Mora

    SvaraRadera
  3. Hej igen
    Jag gör ett test till för att se om det funkar att lägga in kommentar om man använder Mozilla Firefox.
    Mammas kaffetanter såg särdeles lyckliga ut i vårt lilla kök i byn Bergkarlås på 50-60-talet när det blev dags för påtåren. Doften av kok-kaffe låg som en dimma över köket och de uppstaplade vetebullarna. Kaffetanterna mumsade och la in allt de kunde och mamma fyllde på "påtåren"
    Apropå min gamla mamma 87 år gammal så har hon nu fått hörapparat äntligen så nu får man tänka sig för vad man säger. Hon hör allt nu. Som idag denna ljuvliga sommardag när hon hörde fåglarna kvittra så fint från fågelbordet utanför fönstret. Igår fick hon dessutom för första gången följa med hemsamariterna till det stora köpcentrat ICAMaxi och handla själv. Och mums så mycket gott hon köpte. Påtår...för mamma känns det som en påtår...en liten guldkant detta med hörapparaten och att hon trots att hon sitter i rullstol kunde följa med hemtjänsten ut och handla.
    ...............
    Jag hoppas nu att ni alla kan göra era inlägg här igen...
    Går det inte med Explorer så använd Mozilla Firefox som webläsare

    Sven Lindh

    SvaraRadera
  4. Hej på er, Iris här!
    Nu har jag tagit Sven på orden och startat Mozilla Firefox och testar att skriva. Om allt funkar blir jag ju jätteglad, men vad är det egentligen som hänt med Blogger kan man ju undra.
    Om det här är läsbart så tackar jag Sven jättemycket för tipset och jag hälsar så gott till Gösta och Sonja och hoppas ni har och har haft det bra senaste dagarna och önskar er en god natt. Önskar alla en god natt förresten.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  5. Wow, det funkar! Men något måste väl ha gått snett hos Blogger senaste två dygnen. Undrar om man kan kolla på något sätt kring det. De allra flesta har ju Explorer.
    /Iris

    SvaraRadera
  6. Du är ett geni Sven....och tack till Din vän för den vackra dikten...så träffande ord....mer såna ....hoppas dagen har varit så bra de går att ha Gösta...och att natten blir lugn och bra....kram Ulla

    SvaraRadera