torsdag 15 september 2011

Torsdagsmorgon

Torsdag 15 september 2011. Stilla och lugnt hela natten. Carpe diem                               Klockan är 03.53

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta!
    Känns så tryggt att läsa att du har haft en lugn och bra natt. Varje morgon jag läser detta är för mig en bra början på dagen.

    Minns första gången jag hörde dig i Karlavagnen, och hur gripen jag blev av det som sades då. aldrig kunde jag drömma om, att jag idag skulle få skriva i din dagbok, få dela din oro, din smärta och din dag med så många andra här! För mig är din dagbok starten på dagen.


    Här är det soligt idag, bara 9 gr och klar och hög luft, det är höst verkligen. Hoppas, att du och Sonja kanske kan vara ute litet och få litet frisk luft.

    Tankarna mina går också till Doris, Gert, ja många flera här som har det jobbigt nu.
    Idag blir det att plocka äpplen hos min dotter och göra äpplemos.

    Önskar alla här en fin dag, Gösta och Sonja, ta hand om varandra och ta vara på dagen.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Varma tankar och kramar till dig och Sonja. Hoppas ni haft en bra dag tillsammans hittills och att den får fortsätta så. Skönt för dig med lugna nätter!
    Här är en solig och fin dag, men lite blåsigt.
    Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  3. Ingalill i Trollhättan15 september 2011 kl. 17:38

    Hej Gösta och Sonja, o alla andra..

    Hoppas även dagen varit lugn, stormen har bedarrat och man kan gå ut igen utan att hatten blåser bort..:)) Jag tog en promenad i förrgår, efter att ha varit inne en vacka. p g a ont i ryggen o höfter, och tror ni inte att jag fick träningsvärk!!! Efter 1 km gående med krycka, så idag har det blivit vila igen. Samtidigt tycker jag att man får vara glad som orkar lite grann. Det behövs nog lite...mera träning här..Hoppas bara att den värme, .17 gr vi har nu fortsätter ett tag till.'
    Ha de´gott nu Gösta, ät bullar (det är väl det jag gjort för mkt...)
    Kramar fårn Ingalill i Trollhättan

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta
    Ja, idag har det varit skapligt väder, lite aprilväder, sol o regn om vartannat men ändå ganska skönt. Så det har blivit lite höstträdgårdsarbete i trädgården. Hoppas ni däruppe ändå får lite fina soldagar innan vintern slår till(snart oktober) Vart tar tiden vägen....Hoppas din o Sonjas dag förflutit bra. Varm Kram till er alla på denna blogg
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta ! Glädjande att du har haft en lugn natt och att Sonja är åter hos dig.Hoppas att hon mår bra.Jag har inte hunnit läsa föregående dagboksskrivningar. Det får bli lördagsläsning.
    Det blev ingen operation för mig den är uppskjuten tills vidare.
    Jag fick tid på vårdcentralen och kom till en läkare som hälsade på mig och sa det är du som har förhögt blodsocker,du ska få en lapp av mig.
    På den lappen fanns en tid angiven att jag skulle komma tillbaka tisdag den 13 kl 10.15
    Min dotter blev helförb. Kontaktade vårdc. Fick tag i en annan läkare som ordnade tid på akuten omgående. Då var värderna ännu högre och jag hade dimsyn och allergisk reaktion. Nu är det insulin som gäller.
    Min dotter ställde frågan på akuten om det är vanligt att skicka hem folk med så höga värde. Svaret nej det gör man absolut inte.
    Det togs ett prov där dom kunde gå tillbaka och se att jag har haft det minst två månader. Men fick en underbar läkare och vårdpersonalen var helt underbara.Det finns läkare som absolut inte skulle vara läkare.
    Men glädjande är att du Gösta har lugna nätter och att Sonja är åter hos dig.Ha det nu så gott
    tillsammans och ett tack till alla er här för er omtanke.Kramar och hälsningar från Doris.

    SvaraRadera
  6. Sven Oskar Herbert Lind16 september 2011 kl. 00:37

    Sven Lindh i Mora här.
    Jag sitter här ensam med mina tre katter och läser alla inlägg här i Göstas dagbok. Jag önskar jag hade ord att besrkiva hur varmt jag känner för er alla och hur innerligt jag önskar att jag kunde hjälpa och lindra de besvär och den smärta alla brottas med. Och så kommer jag på att själva känslan att vi vet att vi bryr oss om varandra, att vi tänker på varandra och bär förhoppningar om "varandras" lindring i olika situationer ger så oändligt mycke i en svår situation. Det har hjälpt mej så många gånger när om och om läst alla fins värmande hälsningar jag fått från Er. Omtanken om varandra bär oss lättare genom och i vår smärta och jag skulle kunna säga att bara att få vara i denna dagbok, bara att få skriva här, ja det är LÄKANDE.
    Jag skulle vilja krama er alla. Doris som har det kämpigt med sina höga blodsockervärden och dumma läkare. Jag kan LOVA dej att man får fason på dina värden bara man tar hand om dej. Jag har själv varit i den sitsen och vet hur det är när blodsockret är så högt, jag har legat på lasarett för det men de fick ganska fort ordning på det så du kommer att bli bra nu ska du se.Jag tänker på dej.Ingalill...ett steg i taget...snart är du så kvick och pigg att jag skickar över en VAsalopps-start till dej...det du..
    Och Christina som så fint beskriver den där första kontakten med Gösta där i Karlavagnen.
    ........
    Nu slutar jag med att berätta att idag såg jag en huggorm i Hemus igen. Jag trodde det var tre kottar som låg där men när jag passerade så ringlade det iväg....det vr en liten huggormsunge, tre fingrar lång...
    NU SLUTAR JAG ATT GÅ I HEMUS för det verkar vara orm överallt där

    Ha det gott mina vänner

    Sven Lindh i Mora

    SvaraRadera