fredag 26 juni 2009

Envishet

Fredag 26 juni 2009 kl. 04.50. Med mycken möda tog jag mig till sängen igårkväll. Jag var ju så dum .Skulle till varje pris ge mig ut på gräsklippning. Det har jag fått igen under natten. Nu på morgonen har jag börjat hämtat mig igen. Och dum som man är så måste det som påbörjades också slutföras. Men jag tar det från morgonen så har jag hela dagen på mig för återhämtning.Man är ju kanske lite för envis och vill inte riktigt ge upp ännu. Det är väl inte någon större sak men sjukdomen får inte ta allt. Carpe diem

2 kommentarer:

  1. Hejsan

    Är lite lessen att det inte går kommentera din blogg, speciellt när jag ville gratulera dig på födelsedagen. Nu har jag lånat en kompis adress så om du går till bloggen är det inte mig du ser. Hur som helst vill jag bara tacka dig för det du skriver, jag läser nästan vaje dag och det är en fin stund på dagen. Det kommer att vara tomt den dag jag går in och du inte skrivit. Men du kommer ändå att finnas i mina tankar.

    Marlene

    SvaraRadera
  2. Ha, va bra att du är så tjurut! Glöm inte att droger gör dig aktiv... till skillnad från dem som inga behöver för att vara just tjurut.
    Hoppas natten blir uthärdlig och vila lite imorgon så att vi kan ta Expo Norr på söndag.
    Kram från mig. Hjärtat

    SvaraRadera