tisdag 30 juni 2009

Trötthetsproblem

Tisdag 30 juni 2009 kl.07.00. När man vaknar så förväntas att man ska vara pigg och alert.I mitt fall så gäller det för dagen att sätta stöttor i ögonlocken för att vara hjälpligt vaken.Hur detta ska gå till har jag inte klurat ut ännu. Denna trötthet tar nog ner min aktivitet betydligt.Ja men det hör ju till vad som sker just nu. Spelar ingen roll jag vill vara pigg och kunna göra något vettigt under dagen. Istället så ska jag ligga där som en annan pascha och inte göra någonting.Hur man ska kunna få dessa motsättningar att bli överens är för mig obegripligt. Jag får väl lägga mig ner och försöka hitta någon lösning. Carpe diem

1 kommentar:

  1. Hej

    Hörde dig nästan nyss på radions Karlavagn. Var på väg hem från jobbet i bilen, resan liksom flöt fram samtidigt som jag lyssande på erat samtal. Mycket starkt och givande!
    Jag har för tio månader sen förlorat min pappa i prostacancer, som utvecklades till skelletcancer. Jag förstog att det var fruktansvärt smärtsamt, men pappa berättade aldrig allt, inte så öppen som du.. kanske han också ville att man skulle vara som vanligt, glömma sjukdom och smärta för ett tag. Tack för att du delar med dig.
    Jag önskar dig en bra morrondag!

    SvaraRadera