lördag 12 februari 2011

En god lördagsmorgon

Lördag 12 februari 2011. En skaplig natt med inte så många attacker. Ser fram emot en lugn dag. Hoppas att melodikrysset går att lösa. Carpe diem                          Klockan är 04.10

6 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Glad att läsa, att du haft en bättre natt än tidigare med färre attacker. Hoppas, att detta är ett tecken på att det blir bättre nu!
    Snart dags för melodikrysset och att du och dina kryssarkamrater tillsammans får en trevlig stund och lyckas lösa det. Brukar du skicka in lösningen? Jag har gjort det ibland.
    Här har vi fått mycket snö och det är kallt -10 gr nu, så det blir att stanna inne.
    Många varma kramar och önskan om en lugn dag för dig! Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Gläder mig åt att du haft ännu en skaplig natt, du behöver så väl de lugna natt-timmarna. Hoppas dagen blir lugn och rofylld. Lycka till med Melodikrysset, det kan ju vara lite klurigt ibland. Jag lyssnar, men klarar inte så många av frågorna. Har inte sett Sven här på ett tag i din dagbok, men ni kanske har kontakt via skype och mail istället.
    Skickar dig nu många soliga hälsningar och hoppas på en bra dag för dig och ytterligare en lugn natt från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Bli så glad när jag läser att din natt varit skaplig.Gott för dig att få lite bättre vila.
    Här har det åter blivit kallare -9 men solen skiner vilket gör att man känner sig bättre till mods.Önskar dig en god dag och lycka till med melodikrysset.Kramar och hälsningar. Doris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta
    Gläder mig åt att dina nätter blivet bättre. Det gör nog också en hel del att något händer runt omkring dig. Här är strålande sol c:a 8 grader kallt och vackert ute.Ha en mycket bra lördag, hoppas ni löser krysset...
    Många varma kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Hej min vän, glad att läsa att din natt varit bra. Hoppas krysset gick att lösa, själv fick jag hjälp med x:et av syrran.
    Soliga hälsningar med varma kramar från Hjördis I Lillhärdal

    SvaraRadera
  6. Sven Oskar Herbert Lindh13 februari 2011 kl. 03:08

    Jo då.....Melodikrysset gick att lösa. Återigen var det Marianne som fick hjälpa oss genom de moderna poplåtarna som Gösta och jag inte är så bra på.

    Gösta kom på att Skype börjar hacka just precis där i pausen i programmet när vi tar kaffe så nu får vi sluta med det och sitta kvar vid kameran hela tiden,.......skämt åsido...

    Gösta och jag har Skype-kontakt varje dag, ja flera gånger varje dag. vi Skype-fikar ihop, vi skojar och skrattar och pratar om både förr och nu.

    Jag hälsar alla välkomna till Mora nu till Vasaloppet. Ni kan sova här hos mej på golvet, i soffor och i liggstolar...vi packar ihop oss så gott det går. jag har tretton oöppnade paket kaffe så det ska nog ordna sig.

    Mariannes man Janne som är en vältränad AIK-are har lovat att dra Gösta och mej i pulka längs vasalopsspåret.....Vi kommer att sända live på närradion från spektaklet och lösa ett special-melodikryss Sälen-Mora krysset...de ni.

    Nu börjar jag virra så det är nog bäst jag går och lägger mej. Önskar er en god natt och en god morgon..

    Sven Lindh i Mora

    SvaraRadera