söndag 6 februari 2011

SÖNDAG 06

Söndag 06 februari 2011. En vanlig natt. Idag åker Sonja hem och jag blir själv ett tag det får gå det också. Hoppas att det lindrar under dagen. Carpe diem                 Klockan är 04.05

6 kommentarer:

  1. Hej Gösta ! Hoppas Att Sonja snart kommer tillbaka så att du slipper att vara ensam.Alltid tryggt att ha någon hos sig.Ensamheten är jobbig sårskilt när man inte är bra.Förstår att Sonja är en klippa och en trygghet.Hoppas att din dag ska bli så bra som möjligt. Tänker på dig.
    Nu en stor kram till dig och Sonja.Hälsningar Doris.

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Du skriver "vanlig" natt och jag tolkar det som om du har haft det lika besvärligt som tidigare. Förstår, att det kommer att kännas tom när Sonja reser, men du får försöka göra det bästa av dagen ändå.
    Du skall veta, att vi är så många här som finns med dig, det vore trevligt, om en granne t ex tittade in till dig för en pratstund, kanske brevbäraren har med något brev.
    Jag sänder med många kramar och ett carpe diem.
    Kram till Sonja med förstås!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Ja att ensamheten är svår det vet jag numer av egen erfarenhet, och är man dessvärre så sjuk som du är då blir det ju så mycket roligare då man får besök.ha det nu så gott det går, släpp inte iväg Sonja förrän melodikrysset är löst!!!
    Carpe Diem!
    Gunnel i Jönköping

    SvaraRadera
  4. http://www.cancerfonden.se/sv/cancer/Cancersjukdomar/Metastaser/
    Hej Gösta o alla ni andra om ni läser vad som händer med olika cancer så vet ni lite mera o slipper undra varför läkarna inte gör mera. Kram till Sonja som gör livet lite lättare för dig Gösta, det värsta är ju ensamheten, men du har en styrka som är få förunnat, Carpe diem Kram Barbro Göteborg

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Läser mellan dina rader att det varit lite besvärligt inatt också. Men jag hoppas att medicinjusteringen som gjordes i veckan kan ge lite mer lindring för dig.
    Hoppas dagen varit skaplig för dig, även om tystnaden och tomheten efter att Sonja rest blir påtaglig, det är ju så första dagarna efter att man haft besök. Känner igen det från det att barnen varit hemma några dagar och sedan reser tillbaka till sitt.
    Jag sänder allas vår kämpe många tankar och mycken omtanke och ser fram mot dina dagboksrader i morgon igen.
    Varmaste kramarna till dig och dina nära från Iris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Hoppas natten blir lugn och att hälsan blir lite
    bättre när de nya/ändringen av medecinerna hinner verka. Hoppas att Du snart får besök av Sonja igen. Alltid skönt att ha någon hos sig i synnerhet när man inte är bra.
    Ser fram emot Dina rader i morgon!
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera