onsdag 9 februari 2011

ONSDAG 09

Onsdag 09 februari 2011. Samma rutiner som förut. Har fått kallelse till magnetröntgen i morgon klockan 14.15. Från början var den satt till idag 7.45. Brevet kom igår 15.00. Tiden var för kort för att ordna resor men som tur var ordnade distriktsköterskan ny tid. Det är hela kroppen som ska röntgas  och det tar mellan 30 och 50 minuter. Hoppas för övrigt på en lugn dag. Carpe diem  Klockan är 04.12

5 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Förstår att natten varit som förut, lider med dig! Idag har du magnetröntgen, den tar lång tid. Jag vet det, har gått igenom den själv för många år sedan då de kollade min cancer. Du är så stark, så modig och är en riktig hjälte, Gösta! Oavsett vad röntgen visar, så får du veta hur läget är. Jag kommer att vara med dig i tankarna under tiden jag vet att du är där. Skickar med många kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta. Önskar dig lycka till i morgon,när du ska in på magnetröntgen.- Hälsningar o kram Kristina

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Så bra att distriktssköterskan kunde fixa med ny tid inför magnetröntgen. Man tycker ju det är lite märkligt att vården inte tänker på att det tar lite tid med postens utbärning av brev, dom kunde ju ringt istället när dom behövde ändra, men det är mitt sätt att se det hela.
    Hoppas resorna fram och åter funkar, sen tar det väl några dagar innan du får svar.
    Du är som alltid med i mina tankar och jag ser fram mot morgondagens rader här i dagboken!
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Tänkte på dig när jag gått till sängs i gårkväll och önskade att du skulle få en god natt med vila.Men förstår av din dagbok att det varit samma problem med jobbighet med din andning.
    Jag har sovit gott men på morgonen fick jag så ont i ryggen och höger ben att jag mår inte alls bra.Men jag ska inte klagar när jag vet hur du har det och hur tålig och stark du är. Nu önskar jag dig lycka till i morgon och att det ska gå bra.Kram och hälsning Doris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!Jag hoppas att det går bra i morron för dig.Jag tänker på dig alltid.I dag har det varit strålande sol. Jag har varit ut i skidspåret.Åker mest 1 mil varje dag.Många kramar.

    SvaraRadera