fredag 11 februari 2011

Lättare

Fredag 11 februari 2011. Panik var vad det blev i röret. Det var trångt och svårt att få luft så det blev bara 30 minuter. Allt ska kompleteras med en datoromografi på måndag. Det blir två röntgen då. Natten har varit en av de bättre inte fullt så kämpig. Carpe diem                  Klockan är 04.12

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Vilken dag du har haft, det måste ha varit skrämmande och besvärligt. Jag är dock tacksam, att natten blev bättre än vanligt, det gör mi glad.
    Nu har du några dagar kvar tills måndag med dessutom 2 röntgen, så du får försöka ta det lugnt och vila så mycket du kan och hämta krafter.
    Är fortfarande förvånad, att en av röntgensorterna inte gjorts tidigare! Äntligen kanske jag skall skriva händer det något!
    Jag önskar dig allt gott, skickar med varma kramar. Imorgon blir det väl melodikryssande igen tillsammans med dina kryssarvänner.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Vad skönt att läsa att natten varit en av de bättre! Sen kan jag bara tänka mig in i hur det är i "röret", har själv aldrig gjort någon sådan undersökning, har bara hört från andra. Nu får du försöka vila till på måndag, då nästa två röntgenundersökningar ska göras. Men dom är väl inte av samma typ som den här magnetkameran utan är smidigare undersökningar, om jag förstått det hela rätt.
    Alla goda tankar och varma kramar till dig från Iris, som ser fram mot morgondagens dagboksrader!

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta
    En god nyhet att natten varit bättre än de övriga och att magnetröntgen är gjord. Kan tänka mig att det är en obehaglig känsla att känna sig instängd och att tiden går sakta då men vissa saker i livet får man försöka uthärda ändå. Datoromografi är en mycket enklare form av röntgen. Ha en bra dag och vila o hämta krafter
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Förstår att du kände det jobbigt och fick panik,du som har svårt med andningen.Jag tyckte det var jättejobbigt varmt och trångt.Hjälpte inte mycket med fläkt och musik,tyckte att det var långa 45 minuter.Ville inte göra dig mer orolig i går.Men gott att natten varit bättre och nu får du vila över helgen och hoppas att det bli bättre på måndag.kram och hålsning Doris

    SvaraRadera