onsdag 2 februari 2011

Onsdag

Onsdag 02 februari 2011. Rapporterna blir nästan som bara kopieringar. Ingen skillnad idag heller. Carpe diem                           Klockan är 04.28

4 kommentarer:

  1. God morgon på dig Gösta. Hoppas att du har fått litet sömn och välbehövlig vila i natt. Jag är tacksam att du skriver även om det som du säger "bara är kopieringar". vi har vant oss vid dina rader varje dag - en bra start på dagen.
    Hoppas, att Sandras besök blev en fin avkoppling och att vi senare får läsa i tidningen.
    Här är det blåsigt och regnigt och snön smälter fort nu.
    Skickar många kramar till dig och Sonja och alla er andra.
    Carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta.Vi får se framemot morgondagen och läkarbesöket,och hoppas att de kan sätta in något som verkligen HJÄLPER dig den här gången med andningen.- Önskar att du får en så bra dag som möjligt idag.Hälsningar o kram till er båda från Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Det gör inte något alls att det bara är kopiering av dina ord i dagboken, som du beskriver det. Det som är viktigt för oss som läser är att dina rader är på plats i din dagbok.
    Hos oss är det en härlig morgon med solskenfrån en klarblå himmel. Och man nästan ser hur snövallarna krymper. Det känns som en aning av vår.
    Hoppas du och Sonja kan njuta lite av dagen och kanske har ni lite solsken ni också. Så ser vi fram mot morgondagens läkarbesök och att du förhoppningsvis kan få ytterligare hjälp för dina besvär.
    Varma kramar till dig och Sonja från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta.
    Jag tycker att det är fantastigt att du orkar skriva något.Det är inte så noga vad du skriver bara att gör det. Det första jag gör innan frukost är att läsa din dagbok.Hoppas att du kan få lite bättre hjälp med andningen.
    En mjuk och varm kram från Margaretha.

    SvaraRadera