lördag 5 februari 2011

LÖRDAG 05

Lördag 05 februari 2011. Ännu en natt till ända. Hoppas att dagen blir bättre. Carpe diem        Klockan är 04.12

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta. Hoppas att natten givit dig någon sömn och att det inte varit för svårt för dig.
    Idag är det Melodikrysset och kanske du tillsammans med dina "kryssvänner" kan lösa det.
    Jag skall ajälv göra ett försök, det brukar vara knivigt.
    Skickar med många varma tankar och kramar och ett carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta ! Läste din dagbok i går och reportaget som Sanna skrivit.Gösta trots att du har det så jobbigt är du en otrolig kämpe.Jag undrar hur du orkar att skriva och delge oss hur du mår.Men vi är så tacksamma att du skriver för du har blivit en god vän för oss alla som skriver här.Men det känns så tungt att du ska behöva har det så svårt.Inget kan vi göra mer än att skriva till dig , hoppas att det ger dig något som du kan glädjas över.´Jag hoppas att du kan njuta något av dagen.Tänker på dig och sänder kramar och hälsningar till dig och Sonja.Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Jag hoppas dagen blir bättre än vad jag förstår att natten varit. Hoppas du och ni har ork att lösa Melodikrysset nu. Har inte sett några rader från Sven på ett tag, saknar hans inlägg.
    Jag läste naturligtvis Sandras artikel igår, lika fint skriven som vanligt, hon är så duktig.
    Som sagt - hoppas din dag blir så bra den kan bli tillsammans med Sonja, och att ni kan ta den här dagen till vara på ett bra sätt.
    Tänker på er och skickar mina varma hälsningar och kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. God morgon, det är väldigt jobbigt med hjärtsvikt och vatten i lundorna. Min väninna,hon är bara 46 år har drabbats av detta helt abrupt. Hon kände sig trött och tungandad innan. Hon har ingen annan sjukdom, så detta är mystiskt. Men, hon har fått medicin och är nu bättre, så se framåt Gösta, Carpe diem.
    Krmamar från Lennie

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta.Kan inte släppa tanken,undrar verkligen om du fick den bästa hjälpen när du var hos doktorn.DE borde kunna ge DIG något som ger omedelbar lindring? (Minns att Marianne hjälpte dig att få rätt nackkrage.)-Vill att du ska få må så bra som möjligt.- Lycka till om ni löser melodikrysset. Hälsningar o kram till dig o Sonja carpie diem

    SvaraRadera
  6. Hej min vän, tittar in med en hälsning och många tankar och varma kramar från Lillhärdal/Hjördis

    SvaraRadera