tisdag 15 februari 2011

TISDAG 15

Tisdag 15 februari 2011. Natten har åter varit svårhanterlig. Det blir inget bättre så återstoden av  tiden blir bara plågsam. Carpe diem                                Klockan är 03.47

14 kommentarer:

  1. Morr´n Gösta! Det gör mig så ont att läsa att du återigen haft en svår natt. Hoppas, att dina röntgenbehandlingar gick bra igår, förstår att du blev mycket trött.
    Finner inga ord för vad jag skall skriva idag, det känns så svårt nu.
    En tanke som kommer till mig ofta är: det MÅSTE väl finnas något som kan hjälpa dig att få ha det litet bättre?? Nätterna är alltid värst, förstår det, men dessutom att ha svårt att andas.... Har inte din läkare nämnt att du kan få hem en syrgasmask att använda? Vet några som har det och den hjälper dem verkligen.
    Skickar med många kramar, hoppas att dagen blir så bra som som möjligt. Carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. KRAM Gösta!!!!

    Inga

    SvaraRadera
  3. God morgon Gösta. Känner som Christina,och håller med henne ivad hon skriver.Hade hoppats på,att efter röntgen, så skulle du få HJÄLP.-Har svårt att inse att det inte finns något mer de kan göra,för att hjälpa dig med att kunna andas. - Hoppas du får en lugn dag,och att kanske Sandra tittar in till dig en stund. Hälsningar och kram Kristina .

    SvaraRadera
  4. jag håller med de föregående. Syrgasmask eller något annat? Det måste finnas någon hjälp. vi är många som tänker på dig.

    SvaraRadera
  5. Det enda jag kan göra nu Gösta! Det är att önska dig Guds välsignelse!
    Gunnel i Jönköping

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta
    Har du pratat med sjukvården om hjälp med din andning så du kan få syrgas, som skulle underlätta mycket för dig, snälla du. Jobbigt att ha det så svårt med andningen, det tar så mycket energi från din kropp.Eller är det något du drar dig för, vill avvakta..Be annars någon anhörig eller någon från hemsjukvården att hjälpa dig.
    Hoppas det blir bättre under dagen, natten är alltid värst

    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta ! Det gör så ont att veta stt du har det så jobbigt.Jag hoppas att du får den hjälp som du så innerligt väl behöver.Tankarna är hos dig.Kram och hälsningar.Doris

    SvaraRadera
  8. God morgon,
    Du får försöka härda ut och tänka på allt gott du fått vara med on under den här tiden.
    Sen tycker jag också att du skulle kunnna få syrgas hemma, men, du vill inte in till sjukhuset, eller??
    Det är svårt, min son hade samma problem, han var t o m på hospice ett tag, men fick återvända hem, och det var så svårt att höra honom kippa efter andan.
    Hoppas ändå att Du kan få lindring...
    Agnes i Umeå

    SvaraRadera
  9. God förmiddag Gösta! Håller med föregående talare att det gör ont att du har det så jobbigt. Syrgasbehanling mha syrgaskoncentrator vet jag flera som har...kanske är detta ngt för dig? Be ngn fr hemsjukvården om hjälp!
    Mina tankar är med dig//KRAAAM Maria i Yngsjö

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta!
    Ledsen att höra att natten har varit svår igen. Önskar att det skulle finnas något som jag och vi läsare kunde göra för att underlätta för dig. Antar att du inte fått några svar på dina senaste undersökningar, kanhända kan dessa svar resultera i någon annan typ av behandling än den du nu har. Hoppas, hoppas att det finns ytterligare hjälp du kan få!!
    Önskar dig en så bra dag som möjligt och tänker på dig. Varma kramar från Iris!

    SvaraRadera
  11. Rätt som det är är du piggare igen!Så många gånger du varit så dålig och piggat på dej.Kram o klapp o kämpa på.Jag förstår att det är less på detta.

    SvaraRadera
  12. Kramar till dig Gösta. hoppas att det ordnar sig för dig.Så du får må lite bättre.

    SvaraRadera
  13. Hejsan,
    nu är det kväll och jag hoppas innerligt att din dag varit bra. Det är förmodligen när du ligger ner du får svårt att få luft, har dom verkligen kollat om "vatten i lungorna"?? Jag tycker att Du ska åka in till sjh, du har all rätt till den hjälp du behöver!! Det finns nog med s k simulanter som upptar vården och kräver än det ena, än det andra., så käre Gösta, även om Du VILL vara hemma, så tror jag att Du har det bättre på sjh.
    Jag tänker på dig, och önskar att Du får må gott igen.
    Varma kramar från Lennie

    SvaraRadera
  14. Denna naten kommer en enda gläddje arr driva hundra sorjer på flykten,Var så säker.Maggan i Halmstad.Jag är med i lidandets ångestorättvisa elände som släpper i morn bitti.

    SvaraRadera