söndag 13 februari 2011

TACK

Söndag 13 februari 2011. Tack till alla som stöttar och puschar och för  att ni finns. Natten har haft sin beskärda del som vanligt. Ser fram mot en skön söndag. Carpe diem          Klockan är 04.19

12 kommentarer:

  1. Hej Gösta ! Förstår att din natt inte varit så bra.Men hoppas att din söndag ska bli så bra som möjligt.Hoppas att du snart får besök av Sonja igen så att du slipper att vara ensam.Det är gott att ha något sällskap tiden går fortare och det är en trygghet att ha någon hos sig.
    Här ser det ut att bli en fin dag men kallt.Men det går mot ljusare tider och det är skönt.Längtar så efter våren och det tror jag att vi alla gör efter denna snörika och kalla vinter. Gösta tänker på dig och är så glad när jag ser att du skrivit några rader. Ha nu en god söndag! Några bullar har du väl kvar till kaffet från Sonjas bullbak som du kan njuta av.Kramar och hälsningar. Doris

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta!
    Här är det -18,4 brr kallt. Önskar dig en mys söndag med en god kopp kaffe och Sonjas bullar (om du har kvar några).
    Tack för att DU finns med dina kloka tankar och ord!
    Varma kramar Dalkullan

    SvaraRadera
  3. Morr´n Gösta! Förstår, att du har haft en jobbig natt och nu önskar jag att din dag blir bättre för dig. Egentligen är det vi som ska tacka dig för att du finns, du ska veta, att du är ett gott stöd för många av oss med dina kloka ord!
    Det blev inget av med melodikrysset för min del igår. Ett av mina barnbarn kom förbi med sin man och den lille som nu är 3 månader - jag är liksom gammelmormor! Här är det kallt -10 gr och mulet, vintern håller oss i ett järngrepp fortfarande.
    Jag hoppas att du får en skön dag, kanske titta litet på TV, ta en kopp kaffe och kanske - några av Sonjas goda bullar till.
    Imorgon väntar röntgenbehandlingar för dig och du behöver så väl en lugn dag idag innan det.
    Mina tankar är med dig mera än vanligt imorgon, Gösta. Carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta. Tycker du gjorde det väldigt BRA ,som tog magnetröntgen i hela 30 minuter,när du har problem med andningen.Har gjort den själv så jag vet.-Håller tummarna för att det ska gå bra imorgon, när de tar DM-röntgen istället.- Hoppas på en bra söndag för dig.Lycka till imorgon med resa och röntgen. Hälsningar o kram Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  5. Ja även här i Jönköping har vi vinter! Jag är nu så trött på detta så i veckan gick jag in på Facebook och initierade en demonstration mot mer vinter nu, men tyvärr var det inte många som deltog i detta! Några anmälde sitt intresse men kom ej. Och vintern är kvar. Men jag sänder dig styrketankar inför morgondagen.
    Carpe Diem!
    Gunnel i snöiga kalla Jönköping

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta! Tack själv för att du delger oss dina tankar varje dag! Önskar bara att vi kunde göra det lite mer drägligt för dej.....
    Kram
    Marianne i Varberg

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Tack själv för att Du finns och gör det möjligt för oss att få läsa Dina tankar i dagboken varje dag. Du är otrolig!
    Hoppas söndagen blir så bra den bara kan bli!
    Här nere i söder är det sol och några minusgrader. M.a.o. en skön promenadsöndag men tyvärr inte för mej som är jätteförkyld o hostig.
    Kram från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta! Många kramar till dig o alla här på bloggen.

    SvaraRadera
  9. Hej Gösta,
    Instämmer med alla ovan. Läste din blogg från i går o såg att Sven varit inne o skrivit. Ni har ju kontakt dagligen med varann. Det var roligt att höra, undrat mycket var Sven tagit vägen. Jag är inne varje dag o läser men skriver aldrig. Nu är det på tiden. Hoppas din dag har varit så bra som möjligt och att det går bra i morgon.
    Jag som skriver bor på Värmdö, Stockholm. Mycket snö o klarblå himmel. Det är vackert...
    Hälsn Ylva

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta
    Hoppas din dag varit bra och att du får sova inatt. Många blev nog lättade nu när vi läste att Sven skrivit.Ni båda verkar betyda mycket för varann. Underbart när sådana möten sker. Lycka nu till imorgon
    Kram till dig från mig
    Maggis

    SvaraRadera
  11. Hej Gösta!
    Förstår att natten haft lite annat att önska, men jag hoppas du haft en någorlunda bra dag idag. Hoppas du kunnat vila lite inför morgondagens röntgenundersökning och att såväl resa som undersökning går bra.
    Härligt att se Svens rader också i morse, tack Sven för att du tog dig tid, vi var nog många som började sakna dig och dina ord.
    Nu önskar jag dig Gösta verkligen en lugn natt utan alltför mycket smärtor och andningsproblem. Lycka till imorgon! Som vanligt kommer mina tankar att vara med dig.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  12. Sven Oskar Herbert Lindh13 februari 2011 kl. 23:49

    Hej alla vänner i Göstas dagbok
    Nu är det kväll igen, en helg är till ända
    En ny vecka tar sin start
    Vi som kan fortsätter stötta så gott vi kan alla de som har det eländigt. Värmen som flödar från Er alla på den här sidan är varm och läkande.
    Det behövs då det är så många som lider, med smärta och tunga tankar....

    I mitt tungsinne igår kväll fick Gösta mej att skratta och må bättre trots att han själv mår så mycket sämre än många av oss. I hela mitt 60-åriga liv har jag aldrig tidigare mött en människa som är som Gösta och jag hoppas verkligen att något av allt detta visar sig i det sätt jag nu umgås med med mina medmänniskor.

    Nu ber jag stilla att Göstas andning ska fungera i natt och att morgonen känns lättare att andas i hans bröst.

    Alla...blås frisk luft och andning till Gösta

    Jag sitter uppe länge än i natt


    Sven I Mora

    SvaraRadera