tisdag 8 februari 2011

TISDAG 08

Tisdag 08 februari 2011. Besvären fortsätter. Det blir väl bara att hoppas på att det släpper någon gång så det blir lättare att få luft. Carpe diem                       Klockan är 04.07

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Lider så med dig, att du fortfarande har så besvärligt med andningen! Jag får nästan panikkänsla själv bara att läsa hur du har det. Det måste väl finnas något annat som sjukvården kan hjälpa dig med?! Du har inte fått erbjudande om syrgas? Jag har personer i min närhet, som har den hjälpen speciellt nattetid. Det fungerar bra för dem. Prata med din läkare om det Gösta.
    Jag hoppas att dagen blir skaplig för dig och att någon tittar in till dig. Du ska veta, att vi alla här tänker på dig.
    Skickar många kramar till dig, Sonja och till alla er andra som har svåra problem.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Håller helt med Christina i Västerås! Hon -precis som Du- har så lätt för att sätta ord på alla tankar. Jag tänker på Dej och hoppas dagen ska bli någorlunda!
    Här har det stormat så mycket i natt att nattsömnen, för min del, blev det inget av.
    Kram från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Bli så ledsen när jag läser att du fortfarande har problem med andningen.Måste vara påfrestande att ha det så.Hoppas verkligen att det ska bli bättre för dig.Förstår att det känns ensamt nu när Sonja rest hem, alltid skönt att ha någon hos sig bli tryggare så. Men hoppas att hon kommer tillbaka snart.Även att det är någon som besöker dig på dagarna.
    Två dagar har jag tagit mig tid att besöka bekanta som är ensamma.Vilket var mycket uppskattat och tiden gick så fort.Känns så gott när man varit på dom här besöken.Det är så lite som behövs för att glädja en person som inte har möjligheter att kunna komma ut.
    I dag kommer en yngre kvinna på besök som jag är kontaktperson för.
    Gösta hoppas att du kan njuta av dagen tänker på dig och önskar av hela mitt hjärta att det ska bli bättre för dig.
    Kram och hälsning tänker på dig. Doris

    SvaraRadera
  4. God morgon Gösta. Tycker också du ska prata med din läkare igen. Syrgas är kanske något som kunde hjälpa även dig ,att få må BÄTTRE. - Ha en så bra dag som möjligt, med kanske korsord kaffe och hembakta bullar till.Hälsningar o kram Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Jag håller helt med dom som skrivit före mig idag! Det är jobbigt att känna att luften inte riktigt räcker till plus dina övriga besvär. Men du är en kämpe och en fantastisk person som ändå orkar och vill skriva några rader till oss om läget.
    Som alltid finns du i mina tankar och jag läser din dagboksanteckning bland det första jag gör på morgonen innan jag gör något annat.
    Hoppas dagen blir någorlunda bra för dig, du har säkerligen något gott i frysen som Sonja fixat till dig både i matväg och fikaväg att njuta av idag.
    Skickar många varma kramar och tankar till dig från Iris

    SvaraRadera
  6. hej gösta skriver inte ofta men läser varje dag.min man hade KOL och du kanske tycker detta tips låter banalt men han påstod att vicks halstabletter(ligger i en påse med en isbjörn på)hjälpte honom mycket.han sa att det känndes om att andas geom ett stuprör istället för ett sugrör.jag hoppa att det kan lindra lite för dig också det gäller att ta vara på det lilla en stor kram från grytan

    SvaraRadera