torsdag 7 april 2011

En hoppfull dag

Torsdag 07 april 2011. Flydda timmar natten är över. En lugn gårdag har följts av en natt med några problem. Fortfarande de vanliga besvären och det verkar inte avta. Det är bara olika intensitet från natt till natt. Ser fram emot en ny dag med hopp om lättnader i allas olika besvär. Carpe diem                              Klockan är 03.58

4 kommentarer:

  1. Gösta, god morgon på dig! Tråkigt att läsa att du fortfarande har jobbigt på nätterna, även om det till och från känns bättre. Du är en kämpe som verkligen inte ger upp och dessutom låter oss alla här få ta del av din dagbok!
    Du har blivit starten på dagen - åtminstone för mig!
    Här är det stormbyar och regn idag, så det gäller att hålla i hatten om man går ut. Har ingen hatt, men i alla fall.
    Hoppas din dag blir lugn och avkopplande och att du och Sonja kan njuta av god mat, kaffe med hembakt bröd.
    Sänder med många kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Det är för trist att dina nätter ska vara så besvärliga! Vi hoppas att dom blir mindre intensiva oftare än tvärt om. Men du är ju en riktig kämpe och oerhört empatisk som orkar tänka på alla oss andra också.
    Hoppas dagen innebär lite lättnad för dig och att du får möjlighet att njuta en del av dagen! Du får också hälsa Sonja!
    Doris, hoppas allt gick bra för dig igår!
    I övrigt en hälsning även till alla andra.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta !Min önskan om bra natt med skön sömn för dig tycks dröja.Hjälper inte hur jag håller tummarna för dig.Men hoppas att dom nätterna ska komma då du får vila ut och besvären ska avtar.
    Har i dag varit med gubben min på länssjukhuset för ögonen.Men det ser mörkt ut,ett försök är det och läkaren har ingen stor förhoppning att det ska bli bättre,Tyvärr.
    För mig gick det bra i går nu är det provsvaret som ska komma,hoppas att det dröjer till efter helgen.Alltid lite oroligt innan svaret kommer. Jag tycker att jag känner mig bättre efter medicinen jag fick.
    Gösta och Sonja och övriga ha det så gott resten av dagen.Kramar i mängder och hälsningar till er alla.Doris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Sänder en liten tanke till dig och önskar att din natt skall bli utan större besvär. Idag är det fortfarande blåsigt här(tycker det blåser mer eller mindre jämt) men soligt och ganska ljummet ute, Den ena blomman efter den andra slår ut när solen visar sig Kramar till dig & Sonja
    Maggis

    SvaraRadera