tisdag 5 april 2011

Ett nytt hopp

Tisdag 05 april 2011. Gårdagen fortsatte som dagen tidigare började men det verkar som det har börjat släppa efter på efternatten. Var utanför dörren på eftermiddagen men det blåste så kallt att jag gick in igen. Det såg så inbjudande ut genom fönstret. Tänk vad skenet kan bedra. Nu kommer en ny dag att ta emot och försöka göra något av hoppas det blir bra och nyttigt. Carpe diem                            Klockan är 03.53

4 kommentarer:

  1. Förstår, att du har haft det jobbigt igen, men att det släpper senare på natten. Man tar vara på alla stunder, som det känns bättre.
    Förstår, att du gick in igen från den kalla blåsten! här är det blåsigt också, men en sak är säker Gösta, värmen kommer och då kan du vara ute litet mera.
    Alla behöver vi sol och få se naturen börja vakna till liv igen.
    Jag hoppas att dagen har något gott med sig för dig.
    Önskar dig och alla andra här allt gott och att ni kan få ha lättnad i de besvär ni har.
    Själv gnäller jag för litet huvudvärk....
    Skickar med många varma kramar och - carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Hoppas besvären släppt av ytterligare, så att det känns lite bättre. Igår hade vi härligt vårväder, men idag är det grått och blåsigt igen. Men kanske, kanske kommer solen fram igen fram på eftermiddagen så man kan komma ut åtminstone någon kvart eller så. Hoppas det blir så hos dig också, det finns ju inget mer upplyftande än den här första vårluften och att man kan få höra småfåglarna tjattra!
    Önskar dig och Sonja en så bra dag det går och att blir lite gott hembakat till eftermiddagsfikat.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta
    Skönt att du börja känna dig bättre igen. Håller tummarna att det fortsätter så. Klokt av dig att vända i dörren när det var så blåsigt. Du får vänta tills det blir en lugnare dag. Blåst är inte bra....Idag är det inget vidare väder här, mulet och "blåsigt" så det blir innesittaredag med nybakad citronsockerkaka till fikat MUMS
    Varma Kramar till er båda
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Gott att det blev lite lättnad på efternatten,vi får hoppas att det ska gå åt rätt håll och att du slipper dom här besvären, så du kan tillgodose dig nattens vila.
    här är det också blåsigt och kallt inget gott ute väder.Men vi får hoppas att Solen och värmen kommer snart så vi kan njuta av våren.Det behöver vi nu efter denna långa kalla vinter.
    jag har fullt upp med provtagningar och i morgon ska jag på datamografi.
    En envis läkare som jag råkade på,men det är bättre att jag utreds ordentligt, så kan man vara lugn sedan än att inget görs,då kanske det är försent.
    Nu önskar jag en fortsatt bra eftermiddag tillsammans med Sonja och alla övriga här ingen nämnd och ingen glömd.Kramar och hälsningar Doris

    SvaraRadera