lördag 23 april 2011

Påskafton 2011

Påskafton
Reserven här idag igen! Gösta är fortfarande kvar på sjukhuset.
Av de planerade undersökningarna har det hittills inte blivit några alls.
Men tyvärr så är det väl så på våra sjukhus nuförtiden. Ska du vara sjuk, var vänlig och var detta mellan 09.00-17.00, måndag-fredag.

Det finns dock en liten strimma av hopp, på ronden igår så trodde läkaren, att det eventuellt kunde röra sig om en svampinfektion i halsen och att det är den som är orsaken till det jobbigt slemmiga. Så behandling har påbörjats.
Jag frågade pappa om det var Karl-Johan eller Röd-Vit Flugsvamp eller kanske en Tvättsvamp? Och borde han inte gett sjutton i dem? Då skrattade han och det kändes gott, att höra, att humorn ligger där och lurar under ytan trots allt tråkigt som händer.

Passar även på att skänka en varm tanke till mamma som sitter vid sängkanten och håller honom sällskap. Samt en till Sandra för hennes engagemang och omtanke.

Gösta säger Carpe Diem till er alla därute

Många kramar från
"Reserven" Marianne

6 kommentarer:

  1. Tack snälla Marianne för att du skriver och informerar oss om Gösta! Ja du har så rätt blir man sjuk på "fel tid" blir man bara liggande och inget tydligt händer. Undrar åndå: svampinfektion? Är ingen läkare, men varje litet halmstrå tar man ju. Jag är så glad att både du och Sonja finns där för honom, familjen betyder oerhört mycket.
    Jag hoppas, att den behandling han får gör någon nytta, men fortfarande har jag det där med syrgashjälp om nätterna i huvudet.
    Hälsa Gösta så gott, hans omtanke om oss andra är beundransvärd, han är en otrolig människa.
    Nu hoppas vi, att han snart är hemma igen, piggare och med bättre kraft.
    Varma kramar till er alla här, ingen nämnd och ingen glömd - carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Man vet inte vad man skall förlita sej om denna sjukvård. Det är svårt för den som verkligen är sjuk, som kommer in till sjukhuset för att få hjälp,då hör man bara..dom tror...Gösta har ju haft problem med andningen en längre tid.Hoppas han får stanna några dygn för observation,så det inte blir för snabb hemresa igen.Tänker på Sonja vilket enormt stöd,hon är fantastisk.Men det var en hällsning jag ville säga till båda..Glad påsk trots allt./gittan på Svenste

    SvaraRadera
  3. Gösta,Marianne och Sonja varma påskhälsningar till er .Tack för information du ger oss när det gäller din pappa. Hoppas att han får den vård han behöver även om det känns som sjukvården i bland är dåliga på att bryr sig.
    I bland har man tur och får en läkare som verkligen bryr sig och i mitt fall känns det nu som jag har haft den turen .
    Håller tummarna för Gösta att han snart ska vara hemma igen.Bamsekramar och hälsningar från Doris.
    En särskild kram till Sonja som är ett gott stöd för din pappa.

    SvaraRadera
  4. Hej Marianne och tack för din info om hur det står till med Gösta. Vi är ju många som finns runt honom i cybervärlden och som bryr oss om honom.
    Tyvärr är det ju mycket trist att man helst ska vara sjuk på kontorstid, men det är väl en erfarenhet som jag också fått erfara.
    Nu hoppas vi att Gösta får all tänkbar vård, även att det är helg. Kanhända är det dom här eländiga svamparna som är boven i dramat och att den behandling han får för det ska hjälpa.
    En hjärtevarm kram till dig, Sonja och naturligtvis framför allt till Gösta med hälsningar och hopp om en snar bättring av hans besvär från Iris

    SvaraRadera
  5. Sänder en varm påskhälsning till Gösta och hoppas att du nu får hjälp på sjukhuset,sedan känns det dubbelt så skönt att komma hem igen och få njuta lite av det vackra vädret
    Varm Kram till er alla
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Hejsan Gösta, Sonja och Marianne!
    Sänder varma hälsningar till Er alla!
    Hoppas Du Gösta får den hjälp som Du så väl be-
    höver och snart är hemma igen.
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera