torsdag 14 april 2011

Torsdagshopp

Torsdag 14 april 2011. Efter en någorlunda natt inväntas den nya dagen. Sonja är kvar och stannar över påsken. Det är en trygghet. Denna dag hoppas jag att det händer något bra för alla som lider av någon sjukdom. Carpe diem                          Klockan är 03.56

5 kommentarer:

  1. Gomorron Gösta
    Tack för din omtanke. Var på syrgaskontroll i går, väldigt dåliga värden, fick öka flödet och får ha gasen på mej hela tiden. Kan inte förstå denna snabba förändring, men det är väl bara att ta det som det är.
    Go'a kramar från
    Karin

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta! Vad glad jag blir, att Sonja stannar kvar hos dig över påsken! Tack Sonja! Vilken trygghet för dig och nu hoppas jag, att ni tillsammans får en trevlig och njutbar påsk, och att du får känna dig så bra som du kan!
    Jag kommer förmodligen att "pendla" mellan mina 4 barn och deras familjer.
    Till dig Karin önskar jag att du blir bättre, kanske det är en tillfällig försämring?
    Veckan går fort, redan torsdag och nu önskar jag er alla här en så bra dag som möjligt, med värme, sol och vårblommor!
    Varma kramar och ett carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hallå Gösta.
    Vilken glädjande läsning. Sonja är hos dig till påsk och det måste ju vara helgott. Tänk att det snart gått ett år sen ni återfick kontakten! Du är verkligen värd alla såna glädjeämnen i livet efter alla motgångar. Hoppas det blir en fin, vårlig påsk för er.
    Ha de gott ! önskar vännen Anders

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Skönt att läsa att natten varit någorlunda och tryggt att höra att Sonja stannar över påsken. Vilken pärla!
    Hoppas er dag blir så bra den kan. Här är just nu lite molnigt, men det blir ljusare och ljusare på himlen, så det finns hopp om solsken fram över dagen, hoppas det blir så hos er också.
    Nu ser vi fram emot att något bra händer er och oss under dagen som vi kan glädjas åt, men det gäller att se det och att fånga det!
    Mina varmaste kramar till er från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta Jag önskar att din dag varit bra, inte alltför mycket problem. Undrar också hur vädret är däruppe, om du kunnat få insupa lite frisk vårluft och beskåda lite vårblommor. Idag har vi haft ett ljuvligt väder, torkat lakan ute och fixat lite i trädgården. Livsandarna vaknar till liv....
    Varma hälsningar till dig & Sonja(en underbar människa som du har vid din sida)
    Maggis

    SvaraRadera