lördag 16 april 2011

Lördagsmorgon

Lördag 16 april 2011. Ännu en natt är förbi och en ny dag tar sin början. Carpe diem      Klockan är 04.40

5 kommentarer:

  1. Hej Gösta! Hoppas att du fått några timmars vila under natten och att du inte har det allt för jobbigt.Även att din dag ska bli så bra som möjligt.Kramar och hälsningar till dig och Sonja.
    Doris

    SvaraRadera
  2. Morrn igen Gösta! Mina tankar gick till dig när jag vaknade i morse om hur din natt har varit.
    Ny dag, nya möjligheter, kanske orkar du lösa Melodikrysset tillsammans med dina vänner, kanske får du ett oväntat besök...
    Jag önskar dig en så bra dag som det går.
    Skall försöka med krysset jag med.
    Varma kramar och carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Käre Gösta!
    Ännu en gång har jag fått se blåsippebacken lysa som ett blått hav! Nedanför kyrkan i Eldsberga utanför Halmstad.Man blir lika hänförd varje gång! Har du lyssnat på dacapo nån gång? Det är på radion varje söndagskväll kl 9 i fyran.Jag älskar melodierna från 30 40 50 talet.Sjöman, sluta drömma..Med lolita på tyska.Minns du den? 1961, jag var 11 år då.Seeman, last das trojne..Man kan höra och se mycket på youtube.Men det vet du väl redan.Önskar en fin dag till dej.Maggan i halmstad.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta
    Åter en ny dag...ett iskrivet blad. Må den föra något gott med sig, önskar jag dig...Melodikryss och en fika, kanske på förstutrappan om vädret tillåter
    Varm Kram till er båda
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Vaknade i natt och låg länge innan jag kunde somna igen. Mina tankar gick då till dig som varje natt ligger vaken långa perioder.
    Jag skriver Maggis här ovan, hoppas denna dag förmed sig något gott att njuta av glädjas åt. Det är ju något jag önskar varje dag till dig och till oss alla.
    Varma tankar och kramar till dig och Sonja från Iris

    SvaraRadera