onsdag 13 april 2011

Onsdag 13 april

Onsdag 13 april 2011. Efter en natt med lagom besvär är det nu en ny dag. Hoppas denna dag kan ge lindring till så många som möjligt. Carpe diem                       Klockan är 04.10

4 kommentarer:

  1. Här är jag igen Gösta och en god morgon önskar jag dig. Fast du själv har det så jobigt, går dina tankar till oss andra! Du har en inre styrka, som ingen kan förstå.
    Hoppas, att det händer något positivt för dig under dagen, så att du kan få litet annat att tänka på och känna litet glädje.
    Här är det mulet idag och risk för regn, så det ser ut som om våren kommit av sig.
    Skickar med många varma kramar till Dig Gösta, Sonja (om hon är kvar hos dig) samt till alla er andra också.
    Carpe diem
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Tack till dig som tänker på oss, trots dina egna besvär! Du är enastående i din omtanke! Hoppas att dagen ger såväl lindring till dig och alla andra och också att något positivt dyker upp under dagen att glädjas åt!
    Tänker på dig och skickar mina varmaste kramar frn Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta
    Skönt att du inte har alltför stora besvär(lagom skriver du) om nätterna utan att du får lite sömn emellanåt, resten får du ta igen på dagarna om det går. Idag är det mulet och inte lika varmt, men imorgon ska det visst bli bättre igen.Kram till dig o Sonja(är hon kvar?)
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Hoppas att du kan få njuta av våren snart utanför husknuten! Önskar att du kan reagera och ge Sandra lite information genom att läsa "George med liemannen bakom axeln":s blogg om att forskningen i Sverige minskas med 45%. Om några år kanske alla forskare flyr utomlands. Då blir det inte lätt för cancersjuka i vårt land.
    MVH Kurt i Småland

    SvaraRadera