onsdag 20 april 2011

Onsdagsmorgon i april

Onsdag 20 april 2011. Det har gått ännu en natt. Ser fram mot denna nya dag med hopp om bättring för alla. Carpe diem                              Klockan är 03.50

5 kommentarer:

  1. Hej Gösta ! Önskar att du ska kunna njuta av det fina vårvädret. Ord bli så fattiga när man vet att någon har det jobbigt,man önskar och hoppas att det ska bli bättre för dig att du ska kunna får njuta av dagarna tillsammans med Sonja.Känns så gott att du har Sonja hos dig det är en stor trygghet för dig att du inte behöver vara ensam.
    Ska nu försöka vila en stund till den höga febern har satt sina spår och allt övrigt därtill.Kramar och hälsningar till er båda.
    Även Sven och Gert och övriga här ha en bra dag.Doris

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta och tack för att du skriver till oss! Antar, att du hoppas, att dagen blir bra liksom vi alla hoppas för dig. Har svårt att formulera vad jag känner, men är så tacksam att Sonja är hos dig så du slipper vara ensam med värk, ångest och svårt att andas. Tryggheten med någon vid sin sida kan inte uppvägas av något annat.
    Mitt hopp är, att ni båda kanske kan vara ute litet, sitta i solen om vädret tillåter.
    Så många av er som skriver här har det jobbigt på olika vis och jag hoppas att ni alla får en bra dag.
    Många kramar och carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Idag ser vi fram emot en dag som förhoppningsvis ger oss något gott att se tillbaka på, för dig och för alla andra! Det känns så bra att Sonja är kvar hos dig ytterligare några dagar, hon är precis som du en fantastisk människa.
    Jag önskar er som sagt en bra dag och tänker på er! Och jag hoppas alla andra också får en bra dag.
    Varma kramar från Iris

    PS Tack Sven för dina fina ord igår och till Gert ett tack för att du hörde av dig om ditt läge.

    SvaraRadera
  4. Jag önskar att den innerlighet, den värem och omtanke som spirar här på denna sida, den gemenskap vi har kunde kännas överallt i vårt land. Då skulle ingen behöva känna sig riktigt ensam utan veta att det finns människor npgonstans som bryr sig om och önskar allt väl till den personen. För mej har Göstas Dagbok blivit en trygg mötesplats med underbara omtänksamma människor.

    Igår var det om jag fick uppleva vårens första blomma i mitt hjärta när Gert berättade om att han just nu är smärtfri. Det är underbart att få det budskapet från dej Gert för du är i mina tankar varje dag.

    Nu hoppas jag verkligen att Sonja och Gösta får en fin påsk tillsammans och att huset inte båser bort när alla påsk-käringar-och -gubbar åker förbi i den friska vårvinden. Jag hoppas också att Skype ska fungera Gösta så vi kan synas när du orkar och har lust

    Glad Påsk till alla redan nu men vi hörs nog mer både före och under påsk om Gud vill och skorna håller...

    Carpe Diem


    Sven Lindh i Mora

    SvaraRadera
  5. Hejsan Gösta,
    hoppas att Du har det bra, och tack för din omtanke om alla.
    Jag hoppas också att ni har det lika varmt, +18 och soligt här i Gbg, vi var nga grannar som satt ute och fikade på gården idag, mysigt.
    Jag önskar Dig en go´och glad påsk, man får göra det bästa av situationen, och hälsn. också till Sonja och alla andra som finns med i denna blogg, en riktigt GLAD PÅSK.
    Varma kramar från Lennie

    SvaraRadera