lördag 9 april 2011

Utan innehåll

Lördag 09 april 2011. Natten är över. Nu väntar den nya dagen med sina uppgifter. Till alla önskas bättring i de olika situationer ni befinner er i. Carpe diem              Klockan är 04.08

7 kommentarer:

  1. God morgon på dig Gösta!
    Jag hoppas att dagen blir så smärtfri som möjligt för dig och att du orkar lösa Melodikrysset! Skall försöka själv idag också.
    Jag önskar er alla här en så bra dag som möjligt och förstås
    carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Har läst artikeln i LT. Jag har skrivit det många gånger,men gör det igen du är helt otrolig Kämpe.Orkar varje dag skriva och delge oss hur du har det.Jag har följt din dagbok från sommaren 2009.Även om jag inte skrivit varje dag har min dag i stort sett börjat med att läsa din dagbok.Det har varit helt fantastiskt.Din omtanke om oss alla, goda råd samt din humor som du gett oss under dessa år.Jag minns den första gången jag hörde dig i Karlavagnen och den trygghet du förmedlade då.Jag tänkte då vilken kämpe denna människa måste vara och det har jag och övriga som följt dig konstaterat att du är en kämpe till tusen. Vi som skriver kan inget göra för att lindra din smärta.Kunde vi det så skulle säkert många av oss ställa upp.Men hoppas att det är till glädje för dig att vi tänker på dig.
    Nu önskar jag en så bra dag som möjligt och hoppas att du kan njuta av dagen.Till alla övriga här har det så gott och var rädda om er.
    Kramar och hälsningar till dig och Sonja.Lycka till med melodikrysset!

    SvaraRadera
  3. Ps Glömde skriva Doris. Ds

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta, allas vår kämpe!
    Nya dagen är här och hos oss fortsatta stormbyar men strålande solsken från klarblå himmel.
    Jag önskar dig en förhoppningsvis lugn och bra dag med Melodikryssande och kanske lite vårluft och småfåglars kvitter.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta! Tänk att den situation du är i , så orkar du tänka på oss andra. Du är verkligen en kämpe.Här stormar det så i dag.Jag var ute på promenad, o fick gå 3 km. i motvind.Kramar till alla och Sonja o dig.

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Jag tycker som alla dom övriga som skriver att Du är en kämpe och en fantastik person.
    Hoppas på att ett under sker och att Du får känna Dej lite starkare och piggare.
    Passar även på att hälsa alla andra, sjuka el friska!
    Kram Elisabeth, en medmänniska från ett blåsigt men soligt Skåne.

    SvaraRadera
  7. Hejsan Gösta,
    förhoppningsvis har dagen varit bra, och jag hoppas att du löst melodikrysset..Själv har jag haft en bra dag, har varit ute i det strålande vädret, +15 grader, och plockat blåsippor. Det var hemma hos min systerdotter i Dalsland, som har massor av härliga blåsippor på sin tomt.
    Jag har satt penseer förra helgen, de lyser upp så fint och jag känner livslusten strömma igenom min kropp, men, jag orkar inte så mkt. men, det liksom pirrar i alla fall, inför sommaren. Önskar nu att du får må bra, du är värd varje uns av lycka.
    Kramar från Lennie i Gbg

    SvaraRadera