tisdag 28 juni 2011

Ännu en dag..

Tisdag 28 juni
Morgon! Reserven fortsätter att skriva några rader.
Gösta är fortfarande på sjukhuset. Gårdagens bestyr bestod av röntgen och som det verkar nu så kommer han att bli kvar några dagar till. Så att de kan se att allt fungerar som det ska. Sandra från tidningen var förbi en sväng och hälsade på.

Han hälsar så gott till er alla.

Carpe Diem

/Marianne

4 kommentarer:

  1. Hej och tack för att du berättar hur läget är med Gösta. Skönt på ett sätt att dom behåller honom på sjukhuset några dagar så dom ser att det hela stabiliserar sig. Fast det är ju trist att behöva vara på sjukhuset nu den här bästa tiden på året, den då man förhoppningsvis skulle kunna njuta lite av sommar och ljusa dagar.
    Gösta, vi tänker på dig, önskar att det hela fixar till sig snarast, men med den kämparglöd du har så dröjer det säkerligen inte länge förrän du är hemmavid igen.
    Krya på dig och varma tankar och kramar till dig, och också till dig Marianne och till Sonja från Iris

    SvaraRadera
  2. Hej till alla!

    Tänker på dig Gösta och hela familjen!

    Kram Inga

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Tänker på dig, tråkigt att behöva vara på sjukhus men bättre några dagar till, så att allt är under kontroll innan du vänder hemåt.
    Tack Marianne för att du håller oss underrättad
    om hur det är med Gösta.
    Ha nu en bra dag både Sonja och du, och så håller vi tummarna för Gösta att han snart är hemma. Kramar och hälsningar till er alla tre även en hälsning till Sandra.
    Doris

    SvaraRadera
  4. Hejsan Gösta med familj!

    Tänker på Dej Gösta och De Dina. Hoppas på det bästa!

    Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera