torsdag 30 juni 2011

Tristess....

Torsdag 30 juni
God morgon! Reserven här igen.
Pratade med pappa igår, less, less och åter less. Inget nytt händer.
Ny röntgen, ingen förändring, lungan vill inte. Medicinerna håller man på och pysslar med fram och tillbaka. Du kan få extra om du behöver.. Nåja, då får man väl säga till då.

Dagarna tillbringas tillsammans med Sonja och en hög med korsord.
Sandra kom förbi en sväng och eventuellt dyker det upp en ny artikel i slutet av veckan, jag återkommer när jag vet mera.

Han hälsar dock som vanligt till er alla

Carpe Diem

/Marianne

9 kommentarer:

  1. Godmorgon du får tala om för Gösta att han inte får va negativ för då mår man sämre bara av det, att ligga på sjukhus är verkligen inte kul, tur att Sonja är hos han hon är en klippa. Hälsa han så jätte gott Carpe diem
    Kram Barbro Göteborg

    SvaraRadera
  2. Hej ! Hur jobbigt ska Gösta behöva har det,inte konstigt om han bli less på det hela. Men hoppas att han orkar hålla humöret uppe,så han inte ger upp.Tänker på honom,gott att Sonja är där,känns skönt att ha en närstående hos sig.
    Kramar och hälsningar till er alla tre, en extra kram till Gösta. Doris

    SvaraRadera
  3. Ja tänk vad en del människor får utstå! Gösta är en kämpe! Kämpa på till sista droppen,Du vinner! Du är en vinnare.Ha det så bra det går Gösta och tack Marianne för informationen du ger oss.Carpe Diem!

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Jag lider med Gösta och jag lider med er... och mina tankar finns hos er! Hoppas att han snart känner lite bättring och får tillbaka sin kämpaglöd igen. Den som är så värdefull och helt fantastisk under hela Göstas sjukdomstid! Det är få som kan hålla fast vid den optimism när allt känns som mest hopplöst.
    Jag är helt övertygad om att du Marianne och Sonja har varit otroligt värdefulla för att Gösta orkar kämpa vidare trots all smärta.
    Skickar med en jättestor och varm kram till Gösta och även till dig Marianne och Sonja!

    /Åsa
    Ps.
    Är förvånad att även du Marianne är inne så tidigt och skriver här i dagboken. Är du morgonpigg eller är det nattsömnen som störs av den svåra situationen?

    SvaraRadera
  5. Förstår att tristessen och tålamodet tryter, det är ju inte så konstigt. Men jag hoppas du lyckas hålla uppe humöret Gösta! Säg till direkt så fort du känner du behöver extra medicin av något slag! Det är din fulla rätt och du om någon som hela tiden är så tålmodig säger nog bara till när det verkligen behövs.
    Stå på dig Gösta, kräv god vård. Vi står på din sida, vården är till för dig och för alla andra sjuka människor.
    Skönt att du har Sonja hos dig så att du har sällskap och också jättetrevligt av Sandra att titta in till dig, vilken fin tjej det är också, en hälsning till henne.
    Gösta, krya på dig, hoppas du snart kan få komma hem till stugan och allt det goda hemlagade och hembakade du säkerligen har där i frysen.
    Jättemånga varma tankar och kramar till dig, precis som till både Sonja och Marianne från Iris

    SvaraRadera
  6. Hej!Tänker på er alla.Hoppas att det blir bättre så småningom.Kramar till er alla. Lilian

    SvaraRadera
  7. Hoppas och ber till att Gösta får hjälp med sina besvär och att han snart är hemma igen!
    Tänker på honom och hans familj och alla andra
    som är sjuka.
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  8. Hej Marianne,
    Förstår så väl att Gösta är less, han, om ngn har väl "hållit ångan uppe" under lång tid.
    Jag har lite svårt att förstå vad vissa menar är att kämpa mot en dödlig sjd?? Har man fått diagnosen dödlig så hjälper ingen kämpaglöd. Min väns dotter, 20 år ung, fick malign cancer, och, om ngn kämpat så var det hon och hennes nära. Ingen vill väl dö, eller?? Alla sjukhusvistelser dom genomled, alla us, hospicevärd i väntan, för att sen få åka hem en tid och ej kunna röra sig själv..tror ni inte att hon kämpade emot??
    Min vän är idag en bruten kvinna, fylld av sorg, och dessutom nu själv drabbad av cancer.
    Hur "roligt" är det att få höra att hon/dom inte kämpat`.. undrar
    en realist, Anneli, i Stockholm

    SvaraRadera
  9. God kväll..Tänker på Er alla,på Dig Gösta,på Marianne och Sonja.
    Men jag förstår inte vad Anneli menar.
    Kram Greta.

    SvaraRadera