söndag 5 juni 2011

Tidig morgon

Söndag 05 juni 2011. Det ljusnar så tidigt på morgonen så det är svårt att sova. Utan något som direkt väcker känns det konstigt att hinna förebygga vad som komma skall. Hoppas att det lyckades. Under dagen visar det sig hur lyckosam man varit. Alla ni andra kanske påverkas av de mer ljusa nätterna också? Det kan ju bli aktuellt med ögonlappar. Ett Carpe diem för dagen och ett hopp till en skön dag.                                         Klockan är 03.50

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Jag håller med dig, jag har också haft svårt att sova - alldeles för varmt. Tidig morgon för det är så ljust och fåglarna håller konsert.
    Det vore verkligen skönt för dig att dagen kunde bli lugn och avslappande för dig. Här är det varmt, igår hade vi 28 gr och vindstilla.
    Kanske du kan vara ute en liten stund, Gösta?
    Skickar med många varma kramar och hälsningar till dig, Sonja, Marianne och naturligtvis alla andra här i bloggen.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Hoppas du lyckades med att förebygga dagens smärtor. Dina ord idag ger en aning om att natten och tidiga morgonen inte varit alltför besvärliga. Och visst påverkas man av de ljusa nätterna och fåglarnas tidiga morgonkvitter, och det är en positiv påverkan tycker jag.
    Hoppas nu din dag blir så bra den kan och att det dyker upp ljuspunkter som du kan fånga och fylla dagen med.
    Önskar en fin sommardag till alla och främst till dig Gösta och de dina från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta
    Visst är det svårt att sova när nätterna börjar bli ljusare och värmen och fåglarnas ihärdiga kvittrande i den tidiga morgonen. Själv har jag en liten handfläkt vid sängen som hjälper bra ,när det blir alltför varmt. Hoppas dagen går i förbättringens tecken....
    Varm Kram till er alla
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Vill bara skicka en kram och en tanke om det vackra ljuset!

    Ramona Fransson

    SvaraRadera