lördag 4 juni 2011

Ny artikel

Lördag 04 juni 2011. Natten är nu gången. Inga förändringar märks. Det ska nog inte vara så mycket väntan och hopp utan bara låta det komma när det är dags. Det kan ju få bli en överraskning när det sker något. Det har kommit en ny artikel i Länstidningen Östersund/Berg som även finns på nätet. Adress: Länstidningen Östersund/Berg. Det är en liten artikel från Sundsvall. Carpe diem                                      Klockan är 04.02

4 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Jag har precis läst artikeln i tidningen och jag förstår dig! Det som händer i din kropp, vad som skall ske, hur det kommer att kännas, många frågor, men du klarade det! Starkt gjort av dig och med Sonja vid din sida är ett stort stöd.
    Kan trösta dig med, att jag vet dem som fått samma smärtlindrande strålning och det tog flera veckor innan förändringen kom, men den kom till sist!
    Du är så otroligt modig och nu hoppas jag, att du snart kommer att märka förbättring. Försök att ha tålamod och du ska veta att vi är så många som försöker ge dig extra styrka!
    Hoppas dagen för med sig litet att glädjas åt, om du orkar, kanske sitta ute en liten stund.
    Många styrkekramar och carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Det har du så rätt i Gösta,det bli bara en besvikelser när man väntar och väntar och inget händer till det bättre. Så mycket större glädje bli det när förbättringen märks.
    Min oro ängslan för att får ett riktigt negativt svar på min röntgen kändes inte alls bra.
    Även om jag måste opereras igen,på grund av slarv vid förra operationen känns det bra att det inte var något allvarligare,inget större fel på hjärtat utom förmaks flimmer.Jag är så tacksam.
    Min önskan om förbättring och hopp för dig står kvar.
    Här är en strålande morgon och varmt är det också.
    I dag ska mina två barn med familjer bjuda på fest,med mat och överraskningar. Tre barnbarn och jag firar tillsammans etthundra femtiofem år.
    Gösta hoppas att du kan njuta av dagen tillsammans med Sonja.Varma kramar och hälsningar
    sänder jag till dig och dina tre flickor.
    Ska läsa artikeln i tidningen.Till övriga här på bloggen hälsningar och kramar.Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Har precis läst artikeln Sandra skrivit och det var precis som om jag varit med dig och Sonja i Sundsvall. Du är så oerhört stark och modig och så enastående som vill dela dina upplevelser med oss. Det är med stor respekt jag läser dina ord och tankar och det lär oss alla oerhört mycket!
    Vi hoppas nu på att dina smärtor successivt ska minska och kanhända kan den här ljusa och somriga tiden ge sitt bidrag till att tillvaron blir lite lättare.
    Tänker på dig och skickar mina varma kramar som vanligt till dig, till Sonja och Marianne. Skickar ett stort tack till Sandra som förmedlar dina ord till oss och slutligen en hälsning till samtliga här på bloggen från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta. Så är det nog, bara låta lugnt o stilla tiden ha sin gång. När det är dags för förbättringen så är det bra.Bara låt den komma. Idag är det åter högsommar här i Småland och i den värsta värmen har vi besökt traktens sommarmarknad. Varmt o svettigt, men ändå bättre än om det regnat. Hoppas du får en skaplig lördag.
    Varm Kram till alla här
    Maggis

    SvaraRadera