onsdag 15 juni 2011

Smärthugg

Onsdag 15 juni 2011. Vid några tillfällen har det varit svårt med att stilla värken. Det har gått att få lindring så dagen kommer nog att gå. Carpe diem                                Klockan är 03.57

7 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Förstår, att du har det så jobbigt nu med värken, det är ett inre krig i din kropp nu! Behandlingen emot cancern och ditt tålamod och din styrka hjälper kroppen nu Gösta!
    Hoppas verkligen att dagen kan bli mer smärtfri och att du kan få koppla av litet med Sonja! Vet inte om hon fortfarande är hos dig.
    Jag skickar med många styrkekramar Gösta, till dig, Sonja, Marianne Gert, Sven, Doris, Iris, ja jag kan inte nämna alla.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Ingen större förbättring har hänt för dig var jag kan förstår.Tänker på dig hoppas att din dag bli bättre.
    Gott att du har Sonja hos dig,ett bra stöd och någon att prata med och som pysslar om dig.
    Här är det kallt och blåsigt sommarvärmen försvann. Men hoppas att det åter bli sol och lite värme.
    Nu önskar jag att Sonja och du ska få en så bra dag som möjligt utan allt för svåra smärtor.
    Kramar och hälsningar Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta.
    Kan du inte skriva några rader hur du har det på dagarna? Du säger inte ett ord om det i bloggen. Jag skulle tycka det vore intressant. Vad klarar du att göra utan hjälp, får du hjälp?
    Städning, hemvård? Kommer någon med mat? Åker du o handlar? Sådana frågor. Skriv gärna några rader på kvällen om du orkar. Jag tror många skulle bli stärkta av att höra hur du klarar av din vardag så att säga.
    Hälsningar Kjell

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Det inre kriget i kroppen fortsätter läser jag, men du är ju fantastisk med ditt tålamod och din styrka och vilja! Är värken fortfarande lika ihärdig som den var innan strålningen? Bara kände att jag måste få fråga, då jag och säkerligen fler med mig undrar.
    Hoppas nu din dag blir bättre än natten varit och att det kanske dyker upp något positivt som du kan fånga in och känna av och njuta av.
    Många varma kramar till dig och de dina från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!

    Läser här på bloggen varje dag! Tänker på dig och alla andra som har det svårt på olika sätt!

    Kram från Inga i Västerås.

    SvaraRadera
  6. Hej på er alla. En dag för mig börjar med dagboken och något för att lindra smärtorna. Sedan beroende på veckodag åker Sonja och handlar mat och liknande.Nu ligger blomster och rabatter henne varmt om hjärtat.Hon lagar maten och bakar det mesta i brödväg.Jag vandrar mellan säng och kök och försöker parera de olika smärtattackerna när dom kommer. Strålningen har inte gjort någon märkbar skillnad ännu.Funderar mycket på hur andra i samma situation tacklar de jobbiga stunderna när dom kommer. Själv försöker jag intala mig att hålla ut för det sker något åt något håll och då får jag ta itu med de då.Att skicka goda tankar till andra ger gott tillbaka och ger en form av lugn när man vet att någon får del av det. Carpe diem Hälsningar Gösta och Sonja

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta och Sonja..Så skönt att veta att Sonja finns i Din närhet och månar om Dig.och samtidigt så skönt för Sonja att få "påta" i jorden med blommor och blader ..jag vet ..de e som balsam för själen ..och att Du sen får liten ögonfröjd.
    Du funderar skriver Du hur andra "tacklar" smärtan..har oxå tänkt på de ..för ibland så är de mycke skönt att ventilera saker...man kan få tips som man inte kommer på själv för att de känns som man springer i ett ekorrhjul..de bara rullar på...För visst måste de finnas någon som läser Din dagbok som fått liknande behandling??
    Jag hoppas dagen "rullat" och att Du fått må bra..Stor kram Ulla

    SvaraRadera