tisdag 21 juni 2011

Slappdag

Tisdag 21 juni 2011. En lång natt är över och det går att pusta ut. Det har varit ungefär som ett långlöp. Under denna dag blir det avkoppling och lite slappa. Carpe diem       Klockan är 05.20

4 kommentarer:

  1. Hej Gösta ! Förstår att din natt varit jobbig hoppas att din dag bli bättre och att du kan får avkoppling och en slapparedag utan att har allt för mycket besvär.
    Tankarna går ofta till dig och hur du har det.
    Gott att Sonja är hos dig samt att du har Marianne.Det är alltid gott att har någon av de sina i närhet i dom jobbiga stunderna.
    varma kramar och hälsningar till er och övriga här. Doris

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Ledsen att läsa att du har haft en kämpig natt igen. Du är så otroligt stark, som trots allt du går igenom ändå skriver till oss varje dag!
    Hoppas att dagen ger dig litet avkoppling, litet solljus och kanske en stund ute i friska luften.
    Här har det varit regnigt nu i flera dagar, hoppas midsommaren blir litet bättre.
    Skickar med många styrkekramar till dig Gösta samt till alla er andra som också har det jobbigt!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Förstår att det varit en tuff natt igen, men jag kan aldrig sluta att imponeras av att du ändå orkar tänka på oss alla andra och skriva ner några rader till oss! Du ÄR helt enastående, har sagt det förr och måste få säga det igen!
    Jag hoppas verkligen att dagen idag ska bli lite bättre för dig så att du kan få lite vila och ro. Jag funderar mycket på om det är planerat någon ny strålbehandling för dig eller vad man har för åtgärdsplan för dig från sjukvårdens sida framöver. Har du fått någon information? Du behöver naturligtvis inte svara, men jag funderar som sagt mycket över detta.
    Skickar här en hälsning till alla här på sidan, ingen nämnd och absolut ingen glömd.
    Och mina varmaste tankar och kramar går till dig Gösta, till Sonja och till Marianne från Iris.

    PS Har ni planerat för någon ny artikel i LT ihop med Sandra?

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta eller gokväll.....
    Hoppas din (er) dag varit bra efter en vad jag förstår besvärlig natt, måtte denna natt som kommer bli bättre, det tror jag den blir. Midsommarvädret verkar än så länge inte så lovande, 11 grader+ här idag, brrrr, men man får ta det som det kommer, inget man kan påverka, annars är vackert väder vid midsommartid en riktig höjdare......
    Må så gott
    Kram till er alla
    Maggis

    SvaraRadera