torsdag 2 juni 2011

Väntetid

Torsdag 02 juni 2011. Lite lättad vaknar jag från natten. Efter att ha börjat med saltpipan i små doseringar har vissa förbättringar kunna skönjas i halsen och samtidigt med andningen. Vad det gäller strålningen visar sig besvär i benen genom mer smärta. Genom att inte ha för bråttom kanske det ger efter så sakteliga. Ha en bra dag allihop och ta vara på tiden vi får. Carpe diem       Klockan är 04.10

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Så glad jag blir, att du har haft det litet lättare under natten med saltpipans hjälp. Strålningen ger effekt så sakteliga och smärtan hoppas vi ger med sig. Du får ta dagen så bra som det går och njut av de stunder som du känner dig piggare.
    De stunderna kommer att bli längre och tätare Gösta, det hoppas vi alla!
    Skickar med många kramar och ett carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta!
    Vad skönt att du nu får uppleva en liten lindring! Hoppas att smärtökningen bara blir kortvarig!
    Mina tankar finns hos dig och de dina! Du är en kämpe utöver allt, Gösta!
    Önskar er en trevlig helg!
    Stor och varm kram från ett helt fantastiskt Kalmar... sommaren är här nu! :-)
    Åsa

    SvaraRadera
  3. Hejsan Gösta,
    hoppas innerligen att Du får må bättre. Önskar Dig en bra dag, vi får ta vara på den på bästa sätt, den går ju inte i repris. Carpe Diem.
    Kramar från Lennie

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta
    Ja, nu börjar vi skönja lite hopp från din sida. Låter härligt. Saltpipan är fenomenal, (tacka din dotter) känner flera här med svår astma, luftrörsbesvär o KOL som har stor nytta av den Snart börjar nog strålningens goda effekter visa sig. Här är der soligt idag men blåser mycket(verkar alltid blåsa) men skönt ändå. Sommaren på väg....
    Många Varma kramar till dig, Sonja, Marianne och alla bloggare och önskan om en bra dag
    Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta ! Skönt att din natt varit något bättre. Du ska se att det bli bättre med besvären av strålningen.Det tar väl sin tid,men hoppas och håller tummarna för dig och tänker på dig gör jag.
    Vi blev lovade sol och värme i dag och kommande helg.Men sol och värme har jag inte sett till,men blåst saknas inte.
    I dag mår jag så där hoppas att jag inte får
    vinterkräksjukan,eller beror det på att min tinnitus är jobbigare i dag,den är på högvarv.
    Det har varit många läkarebesök, provtagningar och mycket stressmoment det påverkar alltid.
    Har nu en så bra dag som möjligt tillsammans du och Sonja samt övriga bloggare. Var rädda om er och njut av dagen.Kramar och hälsningar. Doris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Gläder mig att natten varit lite bättre och att du kan ana en bättring efter små doser av saltpipan. Skynda långsamt så blir det säkerligen bättre och bättre på den fronten. Vad gäller benen och strålningen, så kommer det också att börja bli bättre successivt det är jag nog övertygad om.
    Sol och värme är också vad vi behöver nu och hos oss har det varit riktigt somrigt några dagar. Idag är det något blåsigare och lite svalare, men inget att klaga speciellt över.
    Hoppas din dag är ganska så bra och att ni kanske kan få njuta av en fikastund på utsidan av husknuten. Förresten, är Sonja kvar hos dig ännu?
    Skickar en helghälsning till alla här i dagboken, men naturligtvis främst till dig Gösta och till Sonja och Marianne från Iris

    SvaraRadera