onsdag 29 juni 2011

Fortsatt sjukhusvistelse

Onsdag 29 juni
God morgon! Reserven fortsätter att skriva.
Fortsatt sjukhusvistelse och borttag av mediciner. Pratade med Gösta igår kväll efter SVT1:s program som slutar 21:00.
Pappa var lite nedstämd, då de inte fått ordning på lungan och dessutom bestämt sig för att ta bort all kvällsmedicin.
Kanske hade varit bättre att trappa ner lite? Ja, inte vet jag. Jag har inte tillräckligt med kunskap om medicinering. Men nu är det som det är och han är ju på rätt ställe om det skulle hända något.

Han hälsar så gott till er alla.

Carpe Diem

/Marianne

5 kommentarer:

  1. God morgon..ja Du Marianne de e mycke vi inte förstår vad gäller sjukvården.Ju fler kockar ju sämre soppa..ju fler läkare ju sämre vård..
    Jag skulle ha påfyllning av piller och gel ..men jag fick svaret att jag överhuvudtagit inte haft någon medicin sen dec-10.Jag skulle vända mig till min husläkare sa dom..husläkaren skickade mig tillbaks till ortopeden eftersom jag inte är färdigbehandlad..man har inte ens börjat med behandlingen av knät...Fick prata med en läkare och jag berättade vilka mediciner jag haft...då ville han byta bort dom preparaten jag haft..för dom var inte miljövänliga.eftersom den inte var nerbrytbar så dör bl a fiskarna i Fyrisån....hans ord...vi har alla ansvar för naturen sa han..Idag ska jag hämta grejerna på apoteket..få se vad de är...men jag funderar på om de var en läkare eller en miljöaktivist som jag pratade med..
    Jag hoppas nu att dom gör de bästa för pappa
    Gösta..och att han känner sig trygg där han är..
    Finns Sonja vid hans sida?
    Många varma hälsningar och kramar till Er alla tre...Ulla

    SvaraRadera
  2. Skickar varma hälsningar till Gösta som verkar ha det jobbigt nu. Men han är ju en kämpe o så har han ju dej Marianne....

    Marianne i Varberg

    SvaraRadera
  3. Trist att höra att Gösta var lite nedstämd igår, men fullt förståeligt när man inte fått ordning på lungan och dessutom tar bort hans kvällsmedicin. Känns lite svårt och konstigt att förstå varför man sätter ut medicinerna och inte ersätter dom eller korrigerar doseringar istället. Men som sagt, man är ju inte läkare.
    Hoppas nu verkligen att Göstas tålamod återkommer och att man lyckas "lyfta" lungan igen och korrigera medicineringen så han får må bättre och kanske snart komma hem. Men å andra sidan, bättre han får stanna någon/några dagar extra så att man får koll på läget.
    Skickar många varma tankar och kramar till Gösta, till Sonja och till dig Marianne som ska ha stort tack för att du håller oss underrättade! Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  4. Hej! Hälsningar och Kramar till Gösta. Förstårligt om han är nerstämd, men hoppas att dom ska får ordning på både medicinering och lungan.Några dagar extra är kanske bra så allt kollas upp.
    Tankarna går till Gösta och hoppas att det ska ordnar sig.Gösta är en otrolig kämpe.
    Hälsningar och kramar till till dig och Sonja.
    Doris

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Hoppas allt går framåt för Gösta på Lasarettet!
    Gösta är en otroligt stark person men även för den starkaste kan det i bland kännas extra jobbigt!
    Tänker på honom och hoppas på det bästa!
    Tack Marianne för att Du rapporterar!
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera