söndag 12 juni 2011

PINGSTDAGEN

Söndag 12 juni pingstdagen 2011. Morgonen har kommit med fågelkvitter för fullt. Den fågel som hörs mest hela natten verkar då inte drabbas av heshet. Det är nog en lyckost. Det har utlovats en del regn och åskskurar under dagen och däremellan lite sol temperatur kring 27 grader det gäller att hitta svalka. Tiller alla en skön dag och carpe diem. Till Gert en speciell tanke.           Klockan är 04.00

3 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Så mycket härliga känslor i din blogg idag - andas verkligen positivitet. Hoppas att natten varit bra för dig! Du förmedlar så mycket till andra människor av din styrka - det är otroligt!

    Gösta tidigt i morse fick vi ett riktigt åskväder och ett verkligen efterlängtat regn! Jag gjorde som jag lovat, tog en lång promenad utan paraply och bara njöt! Nu kan man andas igen.

    Jag skickar med många varma kramar till dig Gösta, de dina, samt alla andra här också-
    Carpe diem!
    Christina

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Jag läser också in positivitet i din blogg idag. Visst är det härligt att lyssna till fågelkvittret på morgnarna och jag tror vi har några lyckostar vi också, som aldrig verkar tröttna eller bli hesa.
    Idag har vi en härlig sommardag igen efter några dagars ihärdigt regnande och åskande, men det blåser lite. Nu blir det strax kaffe och gott fika i trädgården här hos oss.
    Hoppas din dag gått i det positiva tecknet trots löfte om åska och skurväder.
    Till dig och dina nära och kära kommer här varma tankar och kramar från Iris.

    SvaraRadera
  3. Kram på dig!
    Du kan verkligen fånga och delge det underbara. Tack för det, och för din omtanke om dina medmänniskor.
    Maud

    SvaraRadera