måndag 27 december 2010

Årets sluttamp

Måndag 27 december 2010. Dagar och nätter ramlar förbi väldigt fort så det börjar bli svårt att hänga med. Snart slut på detta år. Dags att börja tänka på ett nytt med nya krafter.Carpe diem   Klockan är 04.05

5 kommentarer:

  1. God morgon Gösta!
    Ja jag håller med dig, tiden rusar iväg och svårt att fatta, att snart skriver vi 2011! Hoppas, att du har en skön tid tillsammans med dina kära.
    Nu får vi se fram emot det nya året och hoppas att det blir ett bra år för oss alla!
    Skickar med många varma kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta
    Ja, tiden bara rusar iväg, det gör den så fort för oss alla.Ibland önskar man att man kunde "frysa" vissa ögonblick,men så är det nog inte menat, utan man får försöka ta tillvara nuet så mycket man kan. Kallt här -15 gr, sol idag och ljuvliga vinterbilder när man tittar ut. Ta väl tillvara din tid hos din dotter och ta fram minnena sedan.
    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Ja, tiden rusar iväg när man har trevligt! Det är så sant. Ta väl vara på den här tiden tillsammans med din familj, och spara alla minnen att bläddra i sedan när du är hemma igen.
    Ha det riktigt gott och hälsa familjen.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Roligt att Du har haft en bra julferie tillsammans med De Dina! Hoppas Du får fina mellandagar och ett Gott slut på detta året samt ett Gott Nytt År!
    Detsamma önskar jag även övriga läsare!
    Kram från Elisabeth, en medmänniska från ett kallt och snörikt Skåne

    SvaraRadera
  5. Hallå och GOD FORTSÄTTNING Gösta !
    Vad glad jag blir av att läsa din blogg idag. Alla positiva inlägg och att du kunnat få en riktigt harmonisk jul tillsammans med de dina är ju bara fantastiskt ! Hade du kunnat inbilla dig detta ens i fantasin för 1.5 år sen när doktorerna gav dig max ett halvår...? Underbar läsning för oss som känner dig och följer dig på bloggen. Hälsa dotra och tacka för att hon tar så väl hand om dig. Det är suveränt att läsa om hennes omsorg om dig och din om henne.

    Ha nu två fina dagar av återstoden av 2010 och en toppenfin start på 2011. Avslutningsvis vill jag önska dig en god hemresa på lördag och ett GOTT NYTT ÅR ! Kan väl bara bli bra med en sån avslutning på detta året!
    Vännen Anders i Sävsjö

    SvaraRadera